Authentieke familiecamping in het hart van de Provence, vlakbij de Gorges du Verdon !

close

Flower Campings

Welkom op Flower Provence Vallée ***

De camping Provence Vallée is gelegen in het hart van de Provence en in het natuurlijke park van de Luberon.

Tussen het natuurpark de Luberon en de indrukwekkende Gorges du Verdon, in de vallei van de Durance, staat het team van Camping Provence Vallée klaar om u te ontvangen op hun nieuwe camping.

 

Wij hebben willen ons helemaal op de mens te richten en mede daardoor hebben wij ons aangesloten bij het concept van de keten Flower Camping.

 

U kunt hier genieten van een natuurrijke plek niet ver van het centrum van de Provençaalse stad Manosque en u bevindt zich op slechts 10 minuten van het watersportgebied van het Lac des Vannades. Dat meer is bereikbaar per shuttlebus, die vanaf de camping vertrekt. U kunt prachtig wandelen tussen Maquis en Garrigue en de tijm- en lavendelgeuren van de Provence opsnuiven.

 

Wij zijn geopend vanaf 29 Maart tot  03 November .

Waardoor het mogelijk is van het hoogste percentage aan zonnestraling van Frankrijk te profiteren.

Het team van camping Provence Vallée ontvangt u graag in een warme en vriendelijke sfeer, met professionele voorzieningen en attent personeel.

 

Vanaf onze locatie heeft u een uitzonderlijk uitzicht op de zuidelijke Alpen én op de heuvel van de Mont D’Or, dankzij de ligging van de camping op de hoogte van Manosque. U bevindt zich als het ware tussen zee en bergen – op slechts een uur rijden van de Middellandse Zee en u moet ongeveer dezelfde tijd uittrekken om de eerste skistations te bereiken. Camping Provence Vallée is het ideale vertrekpunt voor verschillende uitstapjes in de regio (Gorges du Verdon, het meer van StCroix, Esparron de Verdon,Forcalquier, Lurs, l’Isle-sur-la-Sorgue…).

Charlène en Clément en het hele team van Camping Provence Vallée verheugen zich erop u in dit kleine hoekje van de Provence te mogen ontvangen en om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

moyen-paiementp

Reisroute

Uw gedachten

8.8

/ 10

Meer advies
  • ‘‘Erg fijne vakantie Eerste kampeersessie met onze kids van 4 en 2,5. Rustige camping met propere faciliteiten, vriendelijke uitbating, lekkere foodtrucks en fijne...’’

    Lona V

  • ‘‘Zeer fijne kleinschalige familie camping! Na een super vakantie in 2017, dit jaar voor de tweede keer geboekt op Provence Vallee. We werden...’’

    Laura V

  • ‘‘Prima, gemoedelijke camping! We hebben een heerlijke vakantie gehad in een gehuurde stacaravan, alles zal er netjes en verzorgd uit, prima bedden. Alle...’’

    Sjaantje 1958

  • ‘‘Rustige, familiale camping, leuke huuraccomodaties Mooi onderhouden camping, leuk springkasteel + speeltuintje, pingpong-tafels, fijn zwembad + kinderbadje. Wij huurden een safari lodge met...’’

    Fam DeTurck

  • 1
  • 2

Herinnerd worden

Een vraag, een opmerking, een aarzeling?

Laat ons uw nummer en wij zullen u zo snel mogelijk te bellen :

Een vraag, een opmerking, een aarzeling?
Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!