Boek uw verblijf
Aankomst - Vertrek
Welkom op uw

Camping in Aveyron

tussen Rodez en Albi
Camping in Naucelle, Aveyron, Occitanië / Midi-Pyreneeën

OPENINGS/DATUMSLOTEN : 10 APRIL tot 30 SEPTEMBER 2024

Onze chalets blijven open van 15 JANUARI tot 13 DECEMBER 2024

Isabelle en Michel heten u van harte welkom op Camping du lac de Bonnefon *** in een rustige, groene omgeving in de Aveyron, aan de oever van een meertje dat uitsluitend wordt gebruikt om te vissen. Onze camping, gelegen in de gemeente Naucelle in Aveyron, is bekroond met drie sterren voor toerisme en heeft het label “Qualité Tourisme”.

De camping ligt in het gebied Bonnefon met directe toegang tot het vismeer, tussen Rodez (35 km ten noordoosten) en Albi (40 km ten zuidwesten), dicht bij alle voorzieningen en gemakkelijk bereikbaar.

Op menselijke schaal biedt onze camping 109 staanplaatsen (waarvan 39 voor verhuur). Hij is niet te groot en niet te klein, zodat je je vakantie in alle rust en veiligheid kunt doorbrengen.

Met 4 hectare grond kunnen we je een uitgestrekte ruimte bieden om te ontspannen en te spelen, zodat je optimaal kunt profiteren van de uitzonderlijke natuur en ruimte van onze camping in Aveyron.

In het hoogseizoen bieden we een breed scala aan activiteiten voor iedereen, zodat je je kunt vermaken en ontspannen met je gezin of vrienden. Voor de kleintjes is er een nieuwe speeltuin met trampoline en springkussen.

Voor groepsspellen en toernooien hebben we pingpongtafels, een bowlingbaan, een beachvolleybalveld en minigolf. Een activiteitenbegeleider biedt de hele dag door een breed scala aan gratis activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen.

Bovenal willen we dat je geniet van je vakantie in Aveyron in een gezellige, familiale sfeer, dankzij een warm welkom in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving die schoon en comfortabel is.

Isabelle & Michel heten u welkom
camping piscine jacuzzi aveyron

Verwarmd zwembad & jacuzzi in Aveyron

De camping van het meer van Bonnefon is de perfecte plek voor een ontspannen verblijf in Aveyron. Dankzij onze geografische ligging halverwege Rodez en Albi is onze camping met zwembad in Aveyron het uitgangspunt voor het ontdekken van de regio en zijn variabele buitenactiviteiten. Het watergebied, een structuur gewijd aan ontspanning en plezier, zal u verrukken om te zwemmen en te luieren op het strand, of u nu bent met familie of vrienden.

Om er meer over te weten

Onze accommodaties en ligging in Aveyron

Verhuur van bungalowtenten, stacaravans en chalets in Aveyron. De charme van de camping, comfort in aanvulling

Wij bieden u een warm en gepersonaliseerd onthaal in een uitzonderlijk kader, en doen ons uiterste best om van uw verblijf een onvergetelijke herinnering te maken in het land van honderd valleien.

Ontdek onze verschillende soort en verhuur tegen aantrekkelijke prijzen : Verhuur van bungalowtenten, chalets die het hele jaar geopend zijn, en verhuur van stacaravans Aveyron, zodat u het type accommodatie kunt kiezen dat u wilt: houten chalets 1, 2 of 3 slaapkamers, stacaravans 2 of 3 slaapkamers, canvas huizen en Freeflowers 2 slaapkamers voor voldoen aan uw verwachtingen.

U zult onze ruime kampeerplaatsen ontdekken (100 M², tot 170 M2 in bevoorrechte plaatsen), beplant met bomen en goed afgebakend door hagen, waarbij u natuurlijk de voorkeur geeft aan uw comfort en privacy, of u nu met uw tent, caravan of camper bent.

Ontdek Aveyron vanaf de camping

Onze regio, de Ségala, wordt in het zuiden begrensd door de kloven en de vallei van de Tarn en in het noorden door de kloven en de vallei van de Aveyron. Welkom in Occitanië! De regio biedt een rijk cultureel erfgoed (dorpen met het label de mooiste dorpen van Frankrijk, bezoek aan kastelen, musea, …)

Tijdens een bezoek aan Albi ontdekt u het bisschoppelijk centrum en de kathedraal Sainte Cécile, en op de terugweg is de ontdekking van het dorp Cordes sur ciel essentieel. Zonder het bezoek aan Rodez te vergeten, op 35 km van uw camping in Aveyron, met de bezoeken aan de Notre Dame kathedraal, en het recente Soulages museum, museum van de schilder Pierre Soulages, gedoopte meester van de “outre noir”.

U heeft de mogelijkheid om pittoreske middeleeuwse dorpjes te bezoeken zoals, de koninklijke bastide van Sauveterre de Rouergue zeer dicht bij de camping van het Lac de Bonnefon, het prachtige dorp Belcastel aan de Aveyron-vallei, Conques met zijn prachtige abdijkerk en de schat van Sainte Foi aan de Compostelweg, het dorp Najac en zijn versterkte kasteel omgeven door een zeer gesloten meander van de rivier de Aveyron, het mooie dorp Brousse le château verder naar het zuiden langs de vallei van de rivier de Tarn.