flower camping dordogne

Boek je vakantie

Van

tot

camping qualité Dordogne camping excellent trip advisor Dordogne

Camping Dordogne, in de Périgord Noir

Neem de tijd om deze mooie regio te ontdekken

In het hart van één van de mooiste bossen van de Périgord Noir, zuidoost van de Dordogne, vindt u onze familiecamping Le Val de la Marquise ****.
Dit kleinschalige en persoonlijke vakantiepark is een gezellige en gastvrije plek, die een scala aan activiteiten en diensten van hoge kwaliteit biedt om aan al uw behoeften voor een onvergetelijke vakantie te voldoen.
Of u nu wilt ontspannen in de rust en stilte, of juist het maximale uit een actieve vakantie wilt halen om weer fit te worden en de stress te vergeten, Le Val de la Marquise biedt alles wat daarvoor nodig is.

Camping Dordogne zwembad

Ontspan onder de aangename zomerzon van de Aquitaine, een koel drankje in de hand, uw voeten in het koele kristalheldere water van het zwembad, terwijl u uitkijkt over de fantastische vallei vol wilde natuur die de camping omringt.
Op Camping Le Val de la Marquise zijn het zwembad en het kinderbadje verwarmd tot 26 graden om u de hele zomer lang comfort te garanderen.
Het grote zwembad heeft ondiep water, wat het perfect maakt om uw kinderen zwemlessen te geven. Of om in vorm te blijven dankzij de aqua aerobics die wekelijks in het zwembad gegeven worden.
Na een drukke dag of ’s morgens in alle rust en stilte, zal een moment in het zwembad u het meest goed doen.

Ontdek de camping

4-sterren camping Dordogne

Een familiecamping te midden van de Perigord Noir.

Le 4-sterren camping Dordogne Le Val de la Marquise stelt uw plezier en comfort voorop. Daarom werken wij met veel passie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Door het ruime aanbod van sportieve en culturele activiteiten voor groot en klein, het complete serviceaanbod (supermarktje, snackbar, barbeque, wasmachines, WiFi etc.), het entertainment en de optredens, zult u niet eens de tijd hebben om zich te vervelen.
Onze camping beschikt over een mini-club die wordt georganiseerd in een echte Indiaanse tipi, een veilige speeltuin die speciaal is ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden om lekker te ravotten en nieuwe vriendjes te maken. We hebben een springkasteel, skelters, een speelzaal met biljart, pingpong en air hockey, verschillende sportvelden (voetbal, volleybal en jeu des boules), een plastic kunst atelier en nog veel meer. Kortom: alles voor een geweldige vakantie met de familie!
Ons animatieprogramma in het hoogseizoen is net zo goed gevuld met leuke originele activiteiten en heeft voor ieder wat wils. Nachtzwemmen, disco avonden, wandellingen, kayaktochten, minidisco voor de kleintjes om een paar te noemen. Uw vakantie in dit mooie ideaal gelegen vakantiepark is gegarandeerd gevuld met lol, gezelligheid en heel veel plezier.

camping piscine Dordogne
Het zwembad

Een prachtige natuurrijke omgeving om een frisse duik te nemen.

Camping in de Dordogne met zwembad
camping peche
Vissen

Een visvijver op het campingterrein.

Camping met visvijver
animations au camping Dordogne
Activiteiten

Activiteiten voor groot en klein voor een geslaagde vakantie

Bekijk de activiteiten
camping familial Périgord
Mini club

Kinder club waar de kleintjes een onvergetelijke vakantie beleven.

Ontdek de mini club
camping avec bar Perigord
De tiki bar

Een gezellige plek voor een heerlijke maaltijd, verfrissend drankje of lekkere snack.

De Tiki bar
camping 4 étoiles Périgord
Onze filosofie

Een camping voor het hele gezin, gerund door een gepassioneerde familie

Camping in de Dordogne


BEKIJK onze accomodaties

Stacaravan locatie Dordogne

Zeer comfortabele vakantieverblijven in de Périgord

Camping Le Val de la Marquise **** is een plek waar u een onvergetelijke vakantie beleeft. U kunt uw favoriete sporten beoefenen of in uw eigen tempo van uw vrije tijd genieten en ontspannen zoveel als u wilt om u volledig te ontdoen van de dagelijkse stress. Voor uw familievakantie of romantisch samenzijn biedt de camping met haar 29 goed uitgeruste en comfortabele accomodaties de ideale gelegenheid.
De stacaravans op het terrein zijn modern en van alle gemakken voorzien. Zo is de duo stacaravan ideaal voor stellen. Onze Grand Charme stacaravans zijn daarnaast perfect voor grote families of groepen vrienden. Kiest u voor het meeste comfort? Dan is de Pacifique Sup stacaravan precies wat u zoekt.
Onze accomodaties zijn ruim (20m² tot 32m²) en beschikken alle over een mooi terras inclusief terrasmeubelen. De stacaravans zijn gescheiden door middel van een heg om u de privacy te bieden die u op vakantie wenst. Comfort en gemak staan voorop in een verblijf in deze charmante stacaravans. Bekijk ons aanbod van hoogkwalitatieve stacaravans Dordogne en huisjesverhuur in de Périgord.

location mobil home Dordogne
STACARAVAN DUO
2/3 pers

Ideaal voor stellen

STACARAVAN DUO
loeur mobil home en Dordogne
STACARAVAN COLORADO
4/6 pers

Beste prijs/kwaliteit verhouding

STACARAVAN COLORADO
mobil-home en location Dordogne
STACARAVAN PACIFIQUE
4/6 pers

Een half overdekt terras voor een geslaagde vakantie

STACARAVAN PACIFIQUE
mobil home camping Sarlat
STACARAVAN PACIFIQUE SUP
4/6 pers

Zeer comfortabel om u volledig te ontspannen

STACARAVAN PACIFIQUE SUP
mobil home Périgord noir
STACARAVAN CHARMEUR
4/6 pers

Zeer comfortabele moderne stacaravan

STACARAVAN CHARMEUR
location mobil home Dordogne à Sarlat
MOBIL HOME GRAND CHARME
6 pers

De ideale accomodatie voor grote gezinnen met drie slaapkamers

STACARAVAN GRAND CHARME
louer mobil home camping Sarlat
CHALET LAVANDE
4/5 pers

Met een door natuur omringd terras

CHALET LAVANDE
location chalet Dordogne
Chalet détente ou Bruyere
5/7 pers

Zowel binnen als buiten zeer comfortabel door een overdekte veranda

Chalet détente ou Bruyere
location tente lodge Dordogne
Lodge Prestige
5 pers

De ideale "glamping" beleving voor avonturiers

Lodge Prestige
emplacement camping Dordogne
Emplacements
camping

Ruime eigen kampeerplaatsen in hartje natuur

Emplacements

DE VOORDELEN van de camping

Camping met visvijver

Vis in onze eigen vijver tijdens uw verblijf

10 m

van
het bos

Perfect voor gezellige familie
wandelingen!

500 m

van het kasteel van Campagne

voor een rustgevend uitje in de natuur

6 km

van
Les Eyzies

Wereldhoofdstad
van de Prehistorie

20 km

van
Sarlat

Een magische
Middeleeuwse plek

29 km

van
Lascaux

Ook wel ’’Het meesterwerk van de Prehistorie’’ genoemd

De camping is bevoorrecht met haar geweldige ligging midden in de ongerepte natuurrijke omgeving. Het terrein van de camping is perfect onderhouden, voorzien van veel bloemen en groen, zodat vakantiegangers ervan verzekerd zijn te kunnen ontspannen en genieten van de natuur.
Onze camping beschikt daarnaast ook over een grote eigen visvijver van 2500 m², die wordt gevoed door een vers waterbeekje dat hierop uitkomt. Het is een waar paradijs voor vissers, zowel amateurs als professionals. In de vijver zwemmen karpers tot wel 10kg(!!), net als andere vissoorten zoals baars, forel, brasem en witvis. En niet te vergeten steur, voor het grootste plezier voor de avontuurzoekende vakantieganger.
De visvijver is de perfecte omgeving om uw kinderen de fijne kneepjes van het vissen te leren. Om de visomgeving en het eco-systeem van de vijver te beschermen, geldt er op de camping een “no kill“- policy. Dat wil zeggen dat de vissen na het vangen weer terug dienen te worden gegooid en niet mogen worden verwond tijdens en na de vangst.
Beleef deze leuke en originele ervaring en vul uw familievakantie met geweldige herinneringen op onze charmante camping.

Neem contact met ons op

+33 (0)5 53 54 74 10

8.8/10