le paradou

Neem de sprong naar een geweldige vakantie! Geniet en ontspan!
Boek nu je kampeervakantieik wil een accommodatie huren

tijd om te onthaasten en te genieten van de rust en ruimte

Ben je op zoek naar een geweldige plek om je vakantie door te brengen?

Onthaasten, relaxen, genieten en tijd voor jezelf en je gezin!

Een gezellig terras voor een hapje een drankje.

Quality time in een natuurlijke omgeving met  prachtige uitzichten.

Welkom!

Onderstaand de ervaringen van enkele campinggasten:
Veel prachtige camping plekken aan of met uitzicht op het fijne zwemmeer. Met mooi weer wordt hier gesupt, gespeeld aan het strandje, gezwommen en zijn er leuke georganiseerde activiteiten voor alle kinderen, zoals vlot bouwen of laser gamen in het bos. ‘s Avonds mag er kampvuur gemaakt worden en wordt er brood gebakken of gitaar gespeeld.De sfeer is gemoedelijker, gezellig en persoonlijk. De nieuwe eigenaren weten snel wie je bent en proberen het je naar de zin te maken op je locatie en op het fijne terras.

familie W

Heerlijke camping met vriendelijke en zeer hulpvaardige eigenaren die er alles voor doen het je naar de zin te maken. Mooi meer, fantastische natuur waar je mooie wandelingen in de buurt kunt maken. Ook perfect om te mountainbiken en hardlopen in het bos. Wij hebben ons er prima vermaakt.

Marjan

Prachtige camping met fraaie kampeerplekken. Gastvrije eigenaars, gezellige bistro en een uitgebreid programma voor kinderen. Schoon sanitair en fijn zwembad en meertje voor veel zwemplezier. Wij hebben ons zeer goed vermaakt en hopen zeker terug te komen!

Rens

overnachten in een prachtige omgeving

Kom je kamperen of wil je in één van onze sfeervolle accommodaties verblijven? Op onze ruime camping van bijna 10 hectare kan je tijdens een heerlijk verblijf genieten van rust en een prachtige omgeving

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij een camping app waar alle informatie over de le Paradou, omgeving, bezienswaardigheden en winkels in de buurt in 1 oogopslag te vinden zijn. Ontzorgd op vakantie 🙂

HONDEN

honden welkom bij le paradou

Ook honden hebben een fijne vakantie bij ons! Zodra je de camping af loopt kan je heerlijk wandelen maar ook op de camping kan je trouwe viervoeter genieten. In het  meertje mogen honden heerlijk afkoelen en spelen in het water, ook in het riviertje mogen ze komen maar let er wel op dat je viervoeter niemand tot overlast is.

Op het hoogste gedeelte van de camping is een heel groot veld buiten het kampeer terrein waar je ze lekker kan laten rennen (let op, NIET afgebakend!)  Zorg er altijd voor dat je een zakje bij je hebt om ongelukjes direct op te kunnen ruimen. Op de camping moeten de honden altijd aangelijnd zijn. (een schapennet of dergelijke afscheiding is toegestaan).

In het hoogseizoen zijn per kampeerplaats maximaal 2 honden toegestaan, in huuraccommodaties geldt dit voor het hele seizoen.

Contact:

Le Paradou Camping, Gites & Bistro

Le Moulin Poyet

42830 St. Priest la Prugne

M: 00 31 615044486

E: info@campingleparadou.com

Share This
Open chat
Vragen? We helpen je graag!
Hallo,
Ik kan me voorstellen dat er nog vragen zijn, waar kan ik mee helpen?