image
image
Les Jardins de Biffontaine

Bienvenue!

image

In het hart van de Vogezen – op een prachtige plek midden in de natuur – ligt Les Jardins de Biffontaine, kleinschalige micro-glamping en tuinderij.

Wanneer je wilt genieten van rust, ruimte en natuur ben je in onze kleinschalige ‘glamping’ op je plek. Ook voor heerlijke, lokale biologische groente ben je hier aan het juiste adres.

Les Jardins de Biffontaine ligt in Biffontaine, een dorpje midden in de Vogezen, een bergketen in Noordoost-Frankrijk. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig en er is veel natuur. Daarnaast zijn nagenoeg geen snelwegen of industrie in de buurt, waardoor zowel de lucht als het bodemleven gezond is. Een ideale voedingsbodem voor biologische groente dus en een heerlijke plek om tot rust te komen.

Les Jardins de Biffontaine

WAT WE DOEN

image

Micro-Glamping

Op ons terrein staan drie grote comfortabele tenten. Hier ben je omringd door vogelgeluiden, krekels, het ‘geblaf’ van herten en de wind die door het bos waait. Verder is het er ’s nachts pikdonker en heerlijk stil. Vanuit je tent ben je na 100 meter lopen in het uitgestrekte bos en kun je prachtige wandelingen gaan maken. Een paradijs voor liefhebbers van natuur, rust, ruimte én comfort.

Biologische groente

Bij Les Jardins de Biffontaine verbouwen we op kleine schaal biologische groente. We hebben gekozen voor kleinschalige teelt, omdat we zoveel mogelijk handmatig willen doen

Wie zijn wij?

Wij zijn Marije Vonk-Heinen en Mattijs Vonk. Samen met ons zoontje Pelle zijn we in 2021 naar de Vogezen verhuisd en zijn hier Les Jardins de Biffontaine gestart.

Les Jardins de Biffontaine ligt in een vallei in een stiltegebied. Juist de rust en stilte maakt het zo heerlijk om hier te verblijven.