Camping le petit Liou Sites & Paysages in Baratier, vlakbij Embrun en het meer van Serre-Ponçon...


Ervaringen om te leven!

Le Petit Liou, het ademt er camping : één met de natuur!

Met familie of vrienden, voor een heerlijk verblijf in de natuur, ontsnappen aan de drukte, ontdekken, avontuur of ontspanning! Met rondom een uniek panorama, dichtbij de stad Embrun gelegen, ontdek de Hautes-Alpes en het Lac de Serre-Ponçon.
Probeer en ervaar alle buitenactiviteiten die het recreatiestrand, het meer, de bergachtige omgeving, de natuurparken van Queyras, les Ecrins en Mercantour, de rivieren de Durance en de Ubaye te bieden hebben.
Ontdek ook de belangrijke culturele bezienswaardigheden en het lokale cultureel erfgoed. Op camping Le Petit Liou staat de natuur centraal! Dankzij een duurzame bedrijfsontwikkeling, bieden we u een verblijf dat respectvol is voor mens en milieu. Deze inzet wordt sinds 2009 met het Eco-label de Groene Sleutel beloond.

U vindt bij ons veel eersteklas diensten en een gevarieerd aanbod van ontspanningsactiviteiten.

En eerst en vooral vindt u nieuwe energie.
Le Petit Liou is een rustige, open plek, geschikt voor reünies, (familie)bijeenkomsten en voor een welverdiend nietsdoen.

Sites & Paysages is een netwerk van een vijftigtal samenwerkende, zelfstandige natuurcampings met 3 tot 5 sterren, in de mooiste gebieden van Frankrijk en altijd dicht bij de belangrijkste plekken van ons cultureel en natuurlijk erfgoed gelegen. Voor een intense natuurbeleving en een ontmoeting met bewoners die zich verbonden voelen met hun streek.
Een unieke ervaring die u prachtige vakantieherinneringen zal opleveren.

Yasmine & Franck

Neem hoogte!

Ontdek de Petit Liou vanuit de lucht!

Onze speciale aanbiedingen