TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Voconce

Camping le Voconce
84110  Saint-Marcellin-les-Vaison
Vaucluse
code: 102109
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembad100 tot 250 plaatsen


voorseizoen 2021
9
Camping op fietsafstand van Vaison-la-Romain. Goed bewegwijzerd. Nieuw goed sanitair gebouw met 1 invalide douche en toilet. Ook een baby wasgelegenheid. Tijdens het afwassen kijk je naar een zonbeschenen Mount Ventoux. Leuk fietstochten te maken.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Rob
hoogseizoen vòòr 2014
6
Camping gelegen aan rivier Ouvèze, directe toegang vanaf de camping: dammen bouwen, pootje baden en beetje zwemmen (ondiep water) is daar mogelijk. Op nieuw deel camping (verhuur mobil homes) een zwembad, dat ruim genoeg was. Ondanks warme buitentemp. (35 gr.) was het water wel frisjes. Er is op sommige plekken wel schaduw, kies er dus een met voldoende schaduw. De plaatsen waren ruim genoeg, ongeveer 12 x 8 meter. Elektra-haspel 25m. bleek te kort. We zijn er 5 nachten gebleven. Heerlijk brood op de camping 's morgens, fijne ontvangst bij de receptie. Het is duidelijk een familiebedrijf. Op enkele dagen verschijnt de pizzabakker in zijn auto of de kippenboer, maar frites is er altijd! Op 5 min. ligt Vaison-la-Romaine, met div. supermarkten. Een tocht naar de Mont Ventoux mag niet ontbreken; wij kozen voor de auto maar er zijn ook gekken die fietsend naar boven gaan... Verdere ervaringen: ik heb 's nachts om 02.00 uur wel eens gehoord dat er nog lui aan de bar zaten. Ik kan me voorstellen als je daar dichtbij staat dat dit vervelend kan zijn. Hou daar dus rekening mee als je een plekje mag uitzoeken. Het was er verder zeer stil in de omgeving! Dan hoor je natuurlijk ook alles... Later op de avond was het water inderdaad niet warm meer, 's middags was het heet! Lastig, je kan de douche-kranen niet regelen. Sanitair laat af en toe te wensen over... Toch zou ik deze camping dus niet afraden, voor kort verblijf (weekje ofzo).

ligging:7 sanitair:5 sfeer:6 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M. van Loenhout
hoogseizoen vòòr 2014
8
Camping met 100 plaatsen aan de Ouveze. Merendeel tenten en minder geschikt voor grote caravans vanwege smalle wegen en scherpe bochten op de camping. Plaatsen voldoende groot. Veel groen, 1 toiletgebouw (op z'n Frans). Zeer relaxte en prettige sfeer. Je zoekt je eigen plek uit, regelt later de nodige administratie. Persoonlijke benadering door de eigenaren. Of de camping 3 sterren waard is betwijfel ik.
Bezoekers overwegend jonger (wel rustig) en jonge gezinnen.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Maarten
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW