TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping A Cassagnau

Camping A Cassagnau
32140  Chelan
Gers
code: 65719
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.8/5 (4 stemmen)
bij de boer zwembadminder dan 25 plaatsen camping permanent gesloten


hoogseizoen vòòr 2014
9
Een klein, kleurrijk paradijsje in de schitterende Gers. Alles wat een vakantie tot een TOP-ervaring maakt is aanwezig op deze kleine, gemoedelijke, sfeervolle camping. Het start met een vriendelijke, hartelijke en gastvrije ontvangst door Mieke en Marianne. Als gastvrouwen verstaan zij de kunst van onzichtbaar aanwezig zijn: attent, zorgzaam, oog voor de gasten en een grote zorgvuldigheid, zowel in de verzorging van de tuin, als in de zorg voor de gasten. De parkachtige tuin is ingedeeld in een aantal prachtige kampeerplaatsen waar medekampeerders elkaars privacy en de absolute rust respecteren. De rust wordt hier niet verstoord door lawaaiige kinderen en hun gestresste ouders; heerlijk dat er in het hoogseizoen nog zo'n oase van rust te vinden is. 's Ochtends verse broodjes, 's avonds een lekkere pizza of maaltijdsalade bij de caravan en zondags een verrukkelijke maaltijd in de tuinkamer.
Wij zijn erg blij dat we dit paradijsje hebben gevonden.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Theo en Marjo
hoogseizoen vòòr 2014
7
Helaas geen goede ervaring!
Bewegwijzering bij toegangswegje ontbrak. Zeer smal weggetje waar je niet op goed geluk indraait met een caravan. Na drie kwartier zoeken, vragen en keren (lastig) eindelijk ter plaatse. Koele en zakelijke ontvangst. Men was zich er trouwens van bewust dat het cruciale bordje ontbrak....
Camping is alleen in juli en aug. open. Toen wij op 20 aug. arriveerden al geen table d' hote meer vanwege 'einde seizoen'. Nog wel pizza's en salades te bestellen maar ook dat ging niet echt van harte. Moest wel uitkomen qua tijdsplanning bij de dames. Meegemaakt dat het echt lastig was omdat (naar later bleek) de dames een prive-afspraak hadden met een stel medekampeerders!
Sanitair functioneel en schoon maar gedateerd en qua constructie 'houtje-touwtje'. Beslist niet luxe of modern. Geen mogelijkheid om je chemisch toilet te legen. Op advies van de dames moest je dit maar in de greppel langs de weg dumpen.
De dames hanteren veel, soms idiote, regeltjes die op rigide wijze worden gehandhaafd. Verwacht hier niet de gebruikelijke gemoedelijkheid en flexibiliteit die je normaal op dit soort kleine campings treft!
Mijn man, hulpvaardig als altijd, heeft een van de dames nog de helpende hand geboden toen zij aan het tobben was met een kapot wc-slot. Waarvoor geen dank hoor, dames!

ligging:8 sanitair:5 sfeer:4 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Els
MIJN REVIEW