TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping A-Rigaud

Camping A-Rigaud
1 Rue Dessus de Rigaud
70120  Bourguignon-les-Morey
Haute-Saône
code: 111106
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (3 stemmen)
mini natuur ECEAT NL eigenaar zwembad op 5.0 kmzwemmeer op 5.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 25 april .. 15 september internetpunt wifi terrein chalet appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 12.0 km supermarkt 12.0 km Utrecht 650 km hoogte 350 m prijsklasse gemiddeld restaurant huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Onze boerderij ligt op 5,5 hectare grond, waarvan een deel in gebruik is als boerderijcamping. Met de 6 staanplaatsen is, naast natuurlijk de rust en ruimte, één van de belangrijkste kenmerken het weidse uitzicht over het dal.
De ruime plekken garanderen een ontspannen vakantie. U heeft de beschikking over een moderne sanitairruimte met ruime douches, toiletten en wastafels. Ook een aanrecht voor de afwas is aanwezig.
Er is een aparte elektriciteitsaansluiting per plek beschikbaar. Vanuit Bourguignon lès Morey kunt u prachtige uitstapjes maken, o.a. naar de mooie Vestingstad Langres, Besancon, met zijn enorme Citadel, of bijvoorbeeld naar de wereldberoemde Kapel van Ronchamp, van de architekt Le Corbusier.

Wandelen in de omgeving is bijna een must, genieten van de prachtige natuur en de weidse vergezichten die u onderweg tegen zult komen. U kunt op uzelf gaan, maar we hebben ook een aantal wandelroutes voor u uitgezet.

ROUTE
zie de routebeschrijving op onze website