TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Aire Naturelle la Giandola

Aire Naturelle la Giandola
44, Chemin du Doyen Pierre Rochard
F-06500  Gorbio
Alpes-Maritimes
code: 101745
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.2/5 (5 stemmen)
natuur zwembad op 10.0 kmzee op 7.0 kmkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen 1 juni .. 31 oktober centrum 0.2 km Utrecht 1335 km voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


naseizoen vòòr 2014
8
Een simpele maar gezellige camping, gelegen in de bergen met prachtig uitzicht op zee (in de verte) en het dorpje Gorbio.
Het bestaat uit een aantal terrassen op de berghelling, met goede maar niet heel brede grasplaatsen tussen fruitbomen/struiken. Onderaan zijn een paar plekken voor caravans/busjes, en er staan op de terrassen ook een paar vaste caravans die je kunt huren, maar het is het leukst met de tent. Het sanitair is eenvoudig maar goed, en het lijkt allemaal enigszins vervallen maar wordt toch wel goed onderhouden als je beter kijkt. De eigenaar is erg vriendelijk en weet ook veel van de omgeving.

Op de camping zelf zijn geen restaurantjes of zwembad o.i.d., het is echt een kleine eenvoudige camping. In het dorpje zijn een paar restaurantjes en een dorpswinkeltje (tussen de middag dicht), en met de auto is Menton + supermarkten ook redelijk dichtbij.

In de omgeving zijn veel leuke bergdorpjes en kun je goed wandelen.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fenneke
MIJN REVIEW