TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Aire Naturelle les Mirabelles

Aire Naturelle les Mirabelles
26, Impasse de l'Eglise
88800  They-Sous-Montfort
Vosges
code: 66549
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
natuur ECEAT ANWB NL eigenaar zwembad op 10.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 juli .. 23 augustus 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi receptie gratis chalet appartement vakantiehuis centrum 4.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 572 km hoogte 360 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De camping ligt in een Mirabellen boomgaard en is erg rustig gelegen. Voor wandelaar en fietser een goede logeer plek. Er is de mogelijkheid ruime trekkershutten te huren, maximaal 4 personen. Vanaf € 300,= /week, voorzien van 1 stapelbed en 2 aparte bedden, keuken, koelkast, magnetron. De overige faciliteiten (gratis douches!) vindt u in het toilet gebouw.Naast Frans wordt Nederlands, Engels en Duits gesproken. In Contréxeville is groot gratis (bewaakt!) zwembad. Boekingen via e-mail. Ook appartement (voor 2 personen) en zomerwoning ( 3 pers.) te huur. De picknickbankjes wachten!

Huisdieren mits aangelijnd

ROUTE
Afslag Chatenois richting Vittel. Gele borden volgen. Als u vanaf Vittel komt de borden van de Camping Municipal volgen, daarna They sous Montfort. Of vanuit Mirecourt( vanuit Nederland de mooiste route!)richting Vittel, afslag DomJulien

voorseizoen vòòr 2014
8
Camping ligt in een glooiend vriendelijk niet-toeristisch boerenlandschap waar je kan fietsen en wandelen (als je van heuvels houdt).

Het kampeerveld bevindt zich in een boomgaard. Aan één rand staan 4 blokhutten bij elkaar, aan een andere rand is het sanitair.
Er zijn plekken in het lage midden vh veld, waar kinderen kunnen spelen. En aan de rand, met ruimt zicht zicht op weilanden en heuvels.

De beslotenheid van deze camping ervoeren wij als benauwend en onvrij. Onder meer doordat de (nederlandse) eigenaar dageljks langs de tenten wandelt voor een praatje, waarbij hij vooral het woord voert. Die woorden waren bepaald onaangenaam negatief over passanten mensen met een camper (want daar verdient hij niks aan), en de campings in Vittel.
Verder zijn de plekken nogal klein en dicht op elkaar. Voor ons redenen om eerder door te reizen dan we van plan waren.ligging:8 sanitair:8 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van J.B.
hoogseizoen vòòr 2014
6
Het terrein ziet er verzorgd en natuurlijk uit, maar helaas was de ontvangst zeer onvriendelijk. Bij een poging een nacht op de camping te staan reageerden de eigenaren buitengewoon onvolwassen en onbeleefd. Gelukkig niet vaker zulke ervaringen gehad op campings, want het draagt niet bij aan het vakantiegevoel dat je verwacht te ontvangen op een camping.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:4 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Familie de Groot
hoogseizoen vòòr 2014
6
Helaas heb ik deze afgelopen zomer juni/juli 2011 geen fijne vakantie gehad op deze camping.
Ik ben zo erg hard gevallen/onderuitgegaan doordat het terrein van deze campingboomgaard zo ongelijk is en heb mijn rechter onderbeen zeer ernstig beschadigd.
Ik moest met de ambulance naar het ziekenhuis in Neufchateau waar ik geopereerd ben aan 2 verbrijzelde been/botfracturen aan mijn onderbeen wat met 2 platen en 15 schroeven aan elkaar vastgezet is.
Dit was geen leuke ervaring, ik heb veel verdriet gehad en ik heb ontzettend veel pijn gehad waarvoor ik morfine kreeg,en in het ziekenhuis lag ik aan 2 drains,infusen en een antistollingsapparaat.
Ik moest een week in het ziekenhuis in frankrijk blijven en heb een poos in een gipsspalk en in het gips gezeten.
Mijn botten zijn goed daar ligt het niet aan en ook een eerdere beenbreuk van 5 jaar geleden aan het zelfde onderbeen was ook volledig hersteld wat er helemaal niets mee te maken had.
Maar dit zeer ongelijke terrein heeft mijn lelijke val veroorzaakt waardoor ik zo hard op mijn been terecht kwam doordat ik een draaiende beweging maakte met mijn been waar je botten niet tegen opgewassen zijn.
In het voorjaar van 2012 moet ik weer voor de 2e keer geopereerd worden aan mijn been.
Ik raad iedereen erg aan om dagelijks zolang je verblijf is om hele goede en stevige berg/wandelschoenen aan te doen zodat je beschermd en beveiligd bent op dit terrein en vooral bij het honk waar tijdschriften liggen en je de was kunt doenKIJK UIT

ligging:6 sanitair:5 sfeer:6 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van gerjanda faasse
voorseizoen vòòr 2014
9
Wij hebben een fijne vakantie gehad op camping les mirabelles.
We zaten in een mooie trekkershut voor 4 personen wat ons heel goed is bevallen.Ook ons hondje genoot enorm.
Dhr. Veenstra en de franse mensen hebben ons erg gastvrij ontvangen en welkom geheten.
Elke dag kwam dhr.Veenstra bij zijn campinggasten , dus ook bij ons langs voor een gezellig praatje wat we erg waardeerden.
En gaf hij tips voor leuke uitjes, mooie tochtjes en bood zonodig hulp.
We hebben dagelijks heerlijk gebruik gemaakt van het sanitair wat er netjes verzorgd uitzag dat was fijn vooral met het mooie warme weer lekker douche.
En elke dag (alleen vrijdag niet) kwam de bakker op de camping met heerlijk stokbrood en croissants en nog meer heerlijke franse lekkernijen.
We hebben gesmuld vooral van de mirabellenjam bedankt dhr.Veenstra!
We hebben het super leuk gevonden en we genoten van het mooie uitzicht op de camping in de boomgaard en van de natuur in de vogezen.De aalbessen waren lekker hoor uit de boomgaard.
En de klok sloeg een zuivere warme klank en echode na in het dal.
Kortom we hebben ons niet verveeld, het was echt de moeite waard.
Bedankt dhr. Veenstra en de franse mensen voor jullie hartelijke ontvangst en afscheid.We werden uitgezwaaid door dhr.Veenstra wat ons goed deed.
we komen graag nog een keer terug.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Familie Faasse
voorseizoen vòòr 2014
9
Een heel fijne rustige camping met veel ruimte. Terrein is niet vlak maar dat heeft zijn charme. Sanitair is goed. Bakker komt op het terrein. Eigenaar neemt alle tijd voor een goed gesprek. Omgeving is prachtig voor wandelingen. Vittel is dichtbij en zeker een bezoek waard. Prachtige golfbanen in Vittel.

Op de camping zelf veel vogels te spotten.
En bovenal een oorverdovende stilte en ´s avonds is het daar echt donker.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Lambèr
MIJN REVIEW