TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Albizia

Camping Albizia
Avenue du Général de Gaulle
66700  Argeles-sur-Mer
Pyrénées-Orientales
code: 103028
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI zee op 0.2 kmkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 7 april .. 30 september internetpunt wifi terrein gratis mobilhome/stacaravan centrum 0.2 km supermarkt 0.1 km prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
7
het is een erg fraaie camping met veel grote bomen waar onze tent goed in de schaduw kon staan, sanitaire voorzieningen genoeg en in goede conditie, schoonmaak meerdere keren per dag.
Als je de camping op zich bekijkt is het een zeer prettig verblijf daar, maar: door de ligging tegen het uitgaanscentrum van argeles plage aan in het nachtrumoer erg sterk.
het begint in de avond met het naast gelegen kinderspeelparadijs/ kermis tot 23.00 uur en het uitgaanspubliek wat zich zeker 's nachts wil laten horen zeker als de kroegen sluiten om 04.00 uur. om de stad weer toonbaar te maken voor de dag, beginnen de veegwagens weer om 6.30 uur. verder geluid van de doorgaande weg. diepe nachtrust blijft moeizaam. tevens dient u rekening te houden met een jongeren zomerkanp van +/-50 jongeren gedurende het hoogseizoen. samengevat: erg mooie camping met veel omgevingsgeluid.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van groen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW