TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Ambiance de Vacances

Camping Ambiance de Vacances
La Verrerie
03250  Saint-Nicolas-des-Biefs
Allier
code: 111876
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
camping permanent gesloten


Ons campingterrein heeft 6 ruime plaatsen. Allen geschikt voor een tent, maar komt u met de caravan of camper dan zijn ook daar enkele geschikte plekken voor.

U kunt gebruik maken van het sanitair in één van de gebouwen. Daar zijn 2 doucheruimtes, wastafels, toiletten en ruimte om de afwas of een handwas te doen. Voor uw elektrische apparaten (bijvoorbeeld een koelkast) staat er op het terrein een elektrakast.

Table d'Hôtes - Misschien wilt u niet elke avond zelf koken of heeft u iets speciaals te vieren. Schuif dan aan bij ons aan tafel. Voor €21 serveren wij een (5-gangen diner (inclusief wijn/fris en koffie/thee).

Petit déjeuner - Heeft u eens géén zin om het ontbijt zelf te maken? Reserveer dan een plek aan onze ontbijttafel en neem met onze andere gasten het programma van de dag door. Vers brood, ham en kaas, jam, koffie, thee of jus d'orange. En af en toe een kakelvers ei van onze eigen kippen. Een ontbijt kost €6,50.

Broodjesservice - Gemak dient de mens en daarom hebben wij een broodjesservice. In het woonhuis ligt een lijst met diverse soorten brood. U geeft hierop aan wat u wilt bestellen en 's morgens vroeg zorgen wij ervoor dat het voor u klaarligt.

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Laat het ons van te voren weten, dan kunnen we er rekening mee houden. Uw huisdier kan bij ons gratis op vakantie.

ROUTE
Over Maastricht - Autoroute du Soleil. Maastricht, Luik, Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon tot de afrit Chalon-Sud, dan naar Monceau les Mines, Marcigny. Vanaf Marcigny richting Roanne tot Pouilly, daar rechts D4 op. In Croix du Sud rechtdoor richting Saint-Nicolas-des-Biefs. 1e links (Plateau de La Verrerie). D478 volgen tot kruising (rechts restaurant). Omkeren en 1e links nemen.

Over Parijs - Bij Parijs Lyon aanhouden. Borden ”vers A6” volgen, richting Lyon. Afslag Montargis, Nevers (A77). Na ong. 100 kilometer N7. Langs Nevers, Moulins en hou Vichy aan. Na Varennes-sur-Allier splitsing richting Roanne (N7). Op rotonde richting Roanne en rechts afslag Arfeuilles (D26). Weg blijven volgen tot Croix-du-Sud. Zie "Over Maastricht".

15 februari 2012
Huur dit jaar onze compleet ingerichte ruime 2-persoons caravan met voortent. Veel privacy midden in het groen.

Kamperen, maar niet het ongemak van een caravan meenemen op reis? Huur dan onze caravan.

- Natte ruimte met chemisch toilet en wasbak;
- Complete keuken met 3-pits kookplaat;
- Vast 2-persoons bed;
- Ruime voortent;
- Barbeque.

U kunt gebruik maken van alle diensten die wij onze gasten verlenen:

Table d'Hôtes - Misschien wilt u niet elke avond zelf koken of heeft u iets speciaals te vieren. Schuif dan aan bij ons aan tafel en neem met de andere gasten de dag door. Voor €19,50 serveren wij een 4-gangen diner (inclusief wijn of fris).

Petit déjeuner - Heeft u eens géén zin om het ontbijt zelf te maken? Reserveer dan een plek aan onze ontbijttafel en neem met onze andere gasten het programma van de dag door. Vers brood, ham en kaas, jam, koffie, thee of jus d'orange. En af en toe een kakelvers ei van onze eigen kippen. Een ontbijt kost €6,50.

Broodjesservice - Gemak dient de mens en daarom hebben wij voor uw gemak een broodjesservice. In uw gîte ligt een lijst met diverse soorten brood. U geeft hierop aan wat u wilt bestellen en 's morgens vroeg zorgen wij ervoor dat het voor u klaarligt.

Huisdieren- Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Laat het ons van te voren weten, dan kunnen we er rekening mee houden. Uw huisdier kan bij ons gratis op vakantie. Er geldt wel een opruimplicht.


nieuws van Edmond Kreuk