TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Arpheuilles

Camping Arpheuilles
Chemin du Lac Arpheuilles
42590  Saint-Paul-de-Vezelin
Loire
code: 101213
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.6/5 (5 stemmen)
campingPartner ☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadzwemmeerrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 18 april .. 6 september internetpunt wifi restaurant safaritent lodgetent bungalowtent mobilhome/stacaravan chalet centrum 14.0 km supermarkt 14.0 km Utrecht 950 km hoogte 300 m prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Welcome to the AUVERGNE RHÔNE ALPES region in the LOIRE départment. The only camping to border Lake VILLEREST
Welkom in de AUVERGNE RHONE ALPES regio in het departement van de LOIRE. De enige camping aan de oever van het meer van Villerest.
Willkommen in der AUVERGNE RHONE ALPES Region im Departement der LOIRE. Das einzige camping am Ufer des Villerester Sees.


www.camping-arpheuilles.com

hoogseizoen vòòr 2014
8
We hebben onze vakantie hier doorgebracht. Sinds de augustus 2012 heeft de camping nieuwe eigenaren die er veel zin in hebben om de gasten het naar hun zin te maken. Er zijn ruime plaatsen met zowel schaduw als zon, gelegen op een weide met vrije plekken aan het water of op terrassen, ruime plekken van 100 m2. Na een enigzins stijle afdaling, welke trouwens wel prima te doen is met een caravan, kom je bij de camping aan welke gelegen is aan het meer van Villerest. Prima sanitair voor franse begrippen, leuk restaurant en campingwinkeltje. De camping had voldoende vrije plekken.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Gortemaker
hoogseizoen vòòr 2014
8
We hebben eind juli/ begin augustus 2009, 11 dagen op deze camping gestaan. De camping is erg verzorgd met vriendelijke eigenaren. Ook voor de oudere kinderen was er een leuke ontmoetingsplek 's avonds. Voor de kleinere kindere elke avond een kampvuur, verzorgd door een van de ouders. Tevens is er een BBQ voor algemeen gebruik. Wij hadden een mooie plek met uitzicht op het water. (deze plekken zijn zonder stroom). De omgeving is niet toeristisch, dus voor leuke uitjes moet je verder weg rijden. Het enige negatieve is dat er elke dag wind stond. Zeker in de middag trok de wind aan wat betekende dat je 's avonds de tent in moest of je warm moet kleden. Ik weet niet of dit normaal is voor de omgeving maar het was voor ons een reden om weg te gaan.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Gerard
hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij zijn totaal vijf keer op de camping geweest en hebben er een geweldige tijd meegemaakt.Wij (mijn maat en ik) houden van vissen en fietsen en dat kon er erg goed.Het eerste stuk is een echte kuitenbijter maar na een paar keer ging het steeds makkelijker.
Over het vissen kan ik veel vertellen maar mijn hoogtepunt was toch die meerval van ruim een meter.
Wij zijn erg goed omgegaan met de eigenaars van de camping, wij zijn zelfs met twee families uitgenodigt om mee te dineren op de kosten van de eigenaars, en dat was super.
De camping was schoon en erg netjes en mooie plaatsen .
De toiletten hadden geen toilet bril ivm de hygiene(minder hoeken en gaten)

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van john
hoogseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping zeer goed sanitair door frans echtpaar beheerde camping
zeer veel aandacht voor de bloemen en planten op de camping.
gelegen aan de loire voor boodschappen een eindje rijden 12 km
enigste nadeel van deze camping is de toegangsweg deze is vrij stijl de laatste 700m en er kan maar een auto met caravan over bij tegen verkeer heb je een probleem dus tussen 7 en 8 uur s morgens vertrekken

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van boogaards
hoogseizoen vòòr 2014
4
Wij zijn met ons bootje in verschrikkelijk noodweer terecht gekomen. We zijn gestopt aan de camping om te schuilen, vanwege het gevaarlijke weer (bliksem, slagregen, hagel). We waren bereid om er iets te consumeren in de bar of van de winkel.
In plaats daarvan zijn we op een agressieve en brutale manier weggestuurd door de eigenaar. Op een onmenselijke manier, met bedreiging en fysiek geweld, worden we terug op onze boot gezet en echt verjaagd. Om er zeker van te zijn dat we weg gingen heeft de eigenaar ons nog achtervolgd met zijn boot. Als hij gewapend was, had hij zeker geschoten.
De eigenaar is dus alles behalve een beminnelijk of redelijk man, misschien wel voor de mensen die zijn zakken vullen, maar niet voor de gestrande voorbijganger. Ik heb zo een onredelijke en gevaarlijke man nog nooit in mijn leven tegen gekomen. Ik zou mijn kinderen liever niet in de buurt hebben, als hij weer zo een aanval krijgt.

sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter Verboven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW