TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping au Mica

Camping au Mica
1006, rue d'Alsace
F-88430  Corcieux
Vosges
code: 72611
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (15 stemmen)
campingPartner ☆☆ Vekabo ANWB ACSI Camping Qualité zwembadzwemmeer op 15.0 kmrivierzee op 700.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 28 april .. 7 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi restaurant gratis bungalowtent mobilhome/stacaravan chalet bijzonder verblijf centrum 2.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 598 km hoogte 540 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Kleine, rustige charmecamping in het natuurpark Ballons des Vosges. Verwarmd zwembad, mini-club. Vanaf de camping wandelen, mountainbiken, fietsen. Rust en ruimte en een goede plaats om de Vogezen te beleven.
Nieuw in 2016: Snack/bar/Mini-Club/Accomodatie
Nieuw in 2017: Verwarmd zwembad
Nieuw in 2018: Visvijver

ROUTE
zie website : www.camping-au-mica.fr/nl

hoogseizoen 2016
9
Deze voorheen 18+ camping is met ingang van seizoen 2016 een familiecamping met nieuwe eigenaren Samuel en Andrea. De camping is gericht op jonge gezinnen en op (echt)paren, niet op tieners. De camping is voorzien van goed schoongehouden sanitair, een bar/friterie, WIFI, elektra (6A en 10A), bibliotheek (tevens wandel-/fietsroutes), dagelijks vers brood en een beekje waar ook jonge kinderen veilig kunnen spelen. Tevens een speelveld en een trampoline. Naast de ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers (geen dubbel-assers) ook verhuur van bijzondere accommodaties (glampingtent en verlengd wijnvat). Activiteiten bestaan uit de kiesclub voor de kleintjes, wekelijks een wijnproeverij en een gezamenlijke maaltijd. De eigenaren spreken Frans, Engels en Duits (Nederlands wordt geleerd). Waarschijnlijk vanaf seizoen 2017 een peuter-/kleuterzwembad en een volwassenenzwembad.
Doel van de eigenaars is dat de rust wordt bewaard, daarom geen tienergroepen enz.
In een vorige review wordt gesproken over geluidsoverlast van de naastliggende weg (ca. 100 mtr afstand): verkeer is inderdaad goed te horen maar dat valt extra op door de rust op de camping. Wij hebben er geen (over)last van gehad!
Ondanks dat dit het eerste jaar is voor deze nieuwe eigenaars weten zij precies waar campinggasten op rekenen, ook staan zij open voor verbeteringen en bieden ze waar nodig alle hulp!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Henk Lagerwaard
hoogseizoen vòòr 2014
7
Op zich leuke camping. Delen fysiek de kampregels uit en kinderen van 7 en 9 moeten onder begeleiding naar de wc?! Ligt aan zeer drukke weg, begint 's ochtends vroeg al. Komen we niet meer terug

ligging:6 sanitair:9 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jut
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
29 januari 2017
2 plaatsen voor de prijs van een (laagseizoen)
Nieuw in 2017: Verwarmd zwembadnieuws van caumica