TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil
Le Port de Fleurville
F-01190  Pont-de-Vaux
Ain
code: 59637
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
☆☆☆ NL eigenaar zwembadrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 25 april .. 30 september wifi centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 809 km hoogte 170 m korting CampingCheque, CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
7
Wij hebben daar een nacht gestaan op weg naar het zuiden. Het ontvangst was vriendelijk en goed. We werden door een medewerker naar onze overnachtingsplek begeleid. Prima plek, ruim en vlak. Wij hebben gebruik gemaakt van het restaurant en het eten was op een acceptabel niveau. De bediening was in ieder geval vriendelijk. De prijzen vonden wij ook acceptabel, zowel de overnachting als het restaurant. Sanitair wel verouderd, maar schoon. De patatkraam op het veld zag er verzorgd uit, maar wij hebben daar verder geen gebruik van gemaakt. Prima camping voor een overnachting tijdens de reis.
Wij zijn er in 2011 en 2012 geweest.
Zeker een aanrader als overnachting camping.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Kouwtje
naseizoen vòòr 2014
9
Ik ben op deze camping geweest met 2 vrienden.
Speciaal om te gaan vissen in de Saone.
perfecte week gehad op deze voortreffelijke camping.
Super vriendelijk, goede sanitaire voorzieningen en erg lekker eten iut het restaurant.
De vissen waren niet echt om over naar huis te 7 schrijven (7 karpers en 1 meerval van 1,5 mtr)
De volgende vistrip is alweer geboekt!!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jacco de Groot
hoogseizoen vòòr 2014
8
Op doortocht naar Valence en op zoek naar een camping kwamen wij uiteindelijk uit bij Aux Rives du Soleil. Het is een camping waar je in eerste instantie aan voorbij zou rijden gelet op de ligging, maar dat is "absoluut" een vergissing. Wij hebben er een zeer prettige week doorgebracht op een zeer mooie plaats en de beheerders van de camping waren zeer vriendelijk. Ook de mogelijkheid tot het gebruik maken van gratis WIFI was zeer handig. Al met al een uitstekende camping om langer te verblijven of op doorreis aan te gaan. Succes !!!

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Marleen en Dick Bos
voorseizoen vòòr 2014
8
Sinds 1 maart 2008 zijn wij: Rina en Parcival de nieuwe beheerders van camping Aux Rives du Soleil.
Onze camping omvat een oppervlakte van bijna 8 hectare waarop 160 kampeerplaatsen zijn gesitueerd. Een zee van ruimte dus. Mooie, ruime plaatsen (vanaf 100 vierkante meter) veelal voorzien van schitterende hagen en prachtige platanen. Een uitzicht over de weide of een prachtzicht over het riviertje de Reysouzze is geen uitzondering en een wandeling langs de Saone bevelen wij u van harte aan. Voor een frisse duik zijn er twee zwembaden en een restaurant waar een eenvoudige maar heerlijke maaltijd wordt geserveerd. Onze camping is bij uitstek geschikt voor een overnachting op weg naar uw bestemming of juist daarvan terugkerend. Een speciaal terrein waar u gemakkelijk met uw auto en caravan op kunt rijden (aangekoppeld kunt laten staan) en weer kunt verlaten. Bent u in de gelegenheid om in het voor- of najaar op vakantie te gaan dan staat onze haardkamer garant voor een sfeervolle avond. Genietend van een heerlijk diner, een glaasje wijn bij een knisperend haardvuur, u heeft het verdiend. In het hoogseizoen is onze haardkamer geopend voor thema avonden. Rust, ruimte en gezelligheid is ons credo. Met ons hele team staan wij voor u klaar en wij wensen u alvast een prettig verblijf.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Parcival
hoogseizoen vòòr 2014
7
prima overnachtings camping om door te gaan naar het zuiden
niet te ver van de route de soleil(je blijft ongeveer parralel rijden
tournus eraf en bij macon er weer op mooier kan niet)
sanitair is gedateerd maar wel heel en schoon
doortrekplaats is een mooi groot veld
volgend jaar weer mijn overnachting gepland op aux rives du soleil

ligging:9 sanitair:6 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van folkers
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW