TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Belle Rivière

Camping Belle Rivière
Le Communal
F-17610  Chaniers
Charente-Maritime
code: 64438
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ ANWB rivierkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 15 juni .. 15 oktober wifi centrum 0.5 km supermarkt 0.1 km Utrecht 951 km afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 8 Ampère of meer


Gelegen op de fietsroute _La Flow Vélos_ , is Camping Belle Rivière, aan de oevers van de rivier Charente, de ideale plek voor een landelijke en rustgevende tussenstop in de kalme en warme sfeer van de maritieme regio van de Charente

Fietsers zullen zich tussen wandelaars en fietsliefhebbers bevinden voor de tijd van een korte trip of een langer verblijf in een ongewone en milieuvriendelijke accommodatie, zo dicht mogelijk bij de natuur in een stijl die zowel ecologisch als ongedwongen is.

Liefhebbers van campers zullen het een plek vinden die past bij hun manier van leven, een ideale stop om voet aan de grond te krijgen in de regio voordat ze de weg naar de kust en de stranden van de Atlantische Oceaan nemen, op 3/4 uur van de camping.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Leuke camping aan rivier de Charente. Ondanks hoogseizoen was het erg rustig (ca. 60 plaatsen, maar gemiddeld slechts 10 bezet). Deze camping verdient meer. Het toiletgebouw staat wat afgelegen, waardoor het, afhankelijk van waar je op de camping staat, soms wat ver lopen is, maar het voldoet uitstekend en is schoon. Douches waarvan je zelf de temperatuur kunt regelen. Aansluitend aan de camping naast het water zit een openluchtrestaurantje, waar je voor een goede prijs heel goed kunt eten. Aan de rivier is een klein strandje gecreeerd zodat je er kunt zwemmen. In het hoogseizoen is er gedurende een aantal uren per dag zelfs "bewaking" aanwezig. In het dorpje een paar restaurantjes en twee bakkers op loopafstand. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving, zoals de stad Cognac op 20 km afstand naar het oosten en 35 km naar het westen de Gironde en Atlantische kust.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van E. Glas
MIJN REVIEW