TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Boerderij les Therondels

Boerderij les Therondels
Rte de Narbonne
34220  Saint-Pons-de-Thomieres
Hérault
code: 102884
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
bij de boer ECEAT NL eigenaar zwembadzwemmeer op 25.0 kmrivierzee op 45.0 kmgroter dan 10 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 31 september wifi receptie gratis mobilhome/stacaravan appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 7.0 km supermarkt 7.0 km Utrecht 1285 km hoogte 485 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


In het Parc National du Haut Langue doc, ligt onze boerderij met drie gites, vier mobilhomes en kleine camping. Voor de boerderij is het zwembad met een groot terras waar u kunt aanschuiven voor een hapje, drankje of een heerlijke maaltijd. De vele soorten dieren en het kinderbos (zelf hutten bouwen) maken Les Therondels voor kinderen een ware belevenis. Paardrijden bij de buren, grotten, catharenburchten, de zee, alles is vlakbij!

ROUTE
utrecht-maastricht-luxemburg-nancy-lyon-montpellier-bezier-st pons de thomieres...of... utrecht-brussel-paris-orleans-clermont fd-millau-lodeve-lunas-bedarieux-st pons de thomieres.

voorseizoen vòòr 2014
6
Mijn zus woont al 44 jaar in St pons, Familie Restouble
dus de camping is een verblijfsplaats maar is duur om wat het maar bied (sanitair, enz..) ook dicht bij 2 straaten, gelukig niet veel verkeer.
anders gezelig en je plaats je waar je wil,
het centrum is kortbij en je vind er alles

ligging:5 sanitair:4 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Valais Johnny
hoogseizoen vòòr 2014
6
een eceat camping voor de liefhebber. Helaas hebben wij het er minder goed gehad. De accomodatie is uitstekend als je ervan houdt om met Cor aan de stamtafel urenlang te drinken en te kletsen. Cor heeft duidelijk een voorkeur voor zijn gasten en houdt wel van een glaasje
Ben je wat meer op jezelf dan lijk je een soort tweederangs gast te worden. Cor had ons een plek aangewezen op het terrein en na een paar dagen gaf hij te kennen onze plek weer gereserveerd te hebben voor een van zijn stamgasten. Of we maar weer wilde verhuizen.
Gezien de grootte van onze tent hebben wij dit niet gedaan en zijn we vertrokken. Ook hadden we veel last van de nog aanwezige kinderen, die dachten dat het hele terrein van hun was.
De honden van Cor zijn lief maar poepen helaas overal waar het hun uitkomt.
Het sanitair was erbarmelijk, er wordt niets aan gedaan.ligging:7 sanitair:4 sfeer:4 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van luca
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
30 april 2012
Vanaf 2012 is het mogelijk om (een deel) van uw vakantie te betalen door mee te werken in bos of tuin.


nieuws van cmpng102884