TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Bois des Ecureuils

Camping Bois des Ecureuils
Ty Nevez Kerguillerm
29300  Guilligomarc'h
Finistère
code: 64996
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ 25 tot 50 plaatsen mei .. september


Een rustige camping. 40 kampeerplekken in een soort bosje van enkele hectare. grote verscheidenheid aan soorten bomen en hagen, waardoor een veel privacy op de toch grote kampeerplekken. Goed sanitair. Wasmachine. Speelplaats voor de kinderen, die overigens ook verder op terrein leuk kunnen spelen. Fietsen te huur. Divers recreatiemateriaal beschikbaar. Camping ligt gunstig voor uitstapjes en activiteiten in de omgeving.

ROUTE
Bij Lorient/Lnester de N165 verlaten en de D769 in noordelijke richting tot vlak na de afslag Plouay (ca. 16 kilometer) daarna afslag Guilliomarc'h en campingborden volgen.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Rustige, groene camping met ruime plekken en een uiterst vriendelijke Engelse beheerder. Klein winkeltje en heerlijke Frans brood en croissants op aanvraag de dag van tevoren. Ook kaarten met routes en foldertjes.
Prachtige, landelijke omgeving en binnen no time bij de kust met de auto. Veel te doen in de omgeving- Concarneau, Quimperle, Lorient, Vannes, etc etc. Ook fietsen en wandelen is er erg mooi.
Simpel, maar schoon sanitair.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M.
voorseizoen vòòr 2014
8
We hadden het voorecht om in juni 2009 op deze camping in een oase van rust te belanden. De verscheidenheid aan bomen en vogels geeft de indruk dat je inderdaad in 'een bos' aan het bivakeren bent. De kampeerplekken zijn zeer ruim bemeten en het sanitair is goed. Veel warm water! De camping is een prima startplek voor fietstochten in de groene en heuvelachtige omgeving (ook voor de sportieve fietser). De camping is ook ook een goed uitgangspunt om de steden van Zuid-Bretagne te ontdekken (Quimperle, Auray, Quimper, Concarneau, Pont Aven). De Atlantische Oceaan ligt op een redelijke, maar goed berijdbare afstand (ca. 20 kilometer). Een aanrader!

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wouter de Boer
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW