TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Bon Port

Camping Bon Port
34400  Lunel
Hérault
code: 65736
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ zwembadmeer dan 250 plaatsen april .. september


In het kleine Camargue, 15 minuten van het strand van La Grande Motte, verwelkomt deze gezellige gezinscamping u in een aangenaam kader en een dynamische omgeving.

hoogseizoen vòòr 2014
6
De camping ligt mooi, vlak bij zee en andere leuke toeristische attacties.Wij stonden niet op het rustige veld met Nederlanders achterin, maar voor, hier was het zeer lawaaierig, de animatie(niet wat wij leuk vonden)is te horen tot middernacht, daarna maakten de mensen als ze terug liepen enorm lawaai, auto's kwamen ook na middernacht nog de camping op!
Eten was prima, vooral de pizza's, maar rustig eten was er niet bij want de animatie 's avonds was op dezelfde plek en dan hijgden er tig mensen in je nek, bediening aardig,alleen de dames lieten je wachten, de mannen hielpen gelijk.
Er werd lang en veel schoongespoten bij het sanitair,chemische lucht, maar schoon?nee,lauwe douches, geen wc-bril, geen warm water bij de afwas-en wasbekkens, 1 lauwe kraan.Vaak kwam er een vieze rioollucht van de toiletten af.
Wel 2 wasmachines, maar die zijn continu bezet en wassen niet super.
Zwembad veel te krap bemeten voor zoveel mensen, weing stoelen,
het zwembad gaat laat open en is tussen de middag 2 uur dicht, de glijbanen gingen soms 's ochtends maar een uurtje open, streng toezicht(het meisje), niet via de kant er uit maar via de trap,je mocht zelfs geen flesje water meenemen, niet insmeren,van 0-6 jr. niet van de glijbaan, er waren veel wespen rond het zwembad.Wij spreken wel goed Frans maar er wordt na een klacht over wespennesten gewoon gedaan of je gek bent.
Onze Franse vrienden werd gezegd de tent af te breken anders kon men een caravan niet inparkeren.
Wij gaan nooit meer

ligging:8 sanitair:5 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van van Heerde
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW