TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Campix

Camping Campix
Rue de 19 Mars
F-60340  Saint-Leu-d'Esserent
Oise
code: 65972
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆ ANWB zwembadzwemmeer op 1.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 7 maart .. 30 november centrum 0.5 km supermarkt 1.0 km Utrecht 439 km hoogte 100 m korting CampingCheque 's morgens vers brood afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Midden in de natuur en toch overal dichtbij: Parijs 45 km, Asterixpark 20 km, Chateau van Chantilly 5 km. In alle campinggidsen staat Campix (450 kilometer vanaf Utrecht) vermeld als ideale overnachtingplaats op weg naar bestemmingen in het zuiden van Frankrijk.Campix is echter meer dan een doorgangscamping, ook het nieuwe zwembad nodigt uit om langer te blijven. De camping is vooral voor caravanners of kampeerders die rust in een natuurlijke omgeving zoeken zeer geschikt voor een langer verblijf.Het gebied van de Oise en de Val d´Oise en natuurlijk ook Parijs met ontelbare (culturele) attracties bieden meer dan genoeg aanknopingspunten voor de invulling van een volledige vakantie.

hoogseizoen 2016
7
Vanuit de Vendee op de terug weg deze aangedaan om een paar dagen Parijs en de start laatste etape van de Tour de France te bekijken, met 3 kinderen van 5,11 en 15 jaar.

Als je van spartaans kamperen houd is deze camping oke. Verwacht niet, mooi breed bestraten paden, netjes bij gehouden haagjes e.d. Maar wel veel groen, redelijk grote plaatsen en smalle paden die zo te zien veranderen als het regent in modderpaden en stroomversnellingjes. Wij hebben trouwens prima weer gehad tijdens ons verblijf. Het sanitair is echt aan een opknap beurt toe, wel redelijk schoon.

De drie sterren komt waarschijnlijk omdat er een zwembad aanwezig is. Deze zie er prima uit en was een welkome verademing toen het warm was. Er waren ligstoelen die helaas kapot waren en hierdoor scherpe randen hadden. Verbeterpuntje voor de camping.

Als je dat leuk vind mag je een open vuur mag maken. Leuk voor de kids(Maar vind de buren dat ook leuk):) Als je het voetpad boven aan de camping neemt sta je binnen 5 minuten bij de LIDL voor de deur. De trein naar Parijs is 25 minuten met de auto rijden reken dus op een reistijd van 1 uur en 15 minuten voor je op Garde du Nord staat.

Het is lastig te vinden, dus rij in Saint Leu naar de grote kerk toe en kijk of je een bordje kan vinden en die volgen, en als je denkt het graan veld in ?? Ja, rij maar door bij achter de bomen ligt de camping.

Veel plezier met je keuze


ligging:7 sanitair:6 sfeer:6 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Leon71
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW