TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Capfun Camping Domaine de la Bastide

Capfun Camping Domaine de la Bastide
Route de Générac
F-30900  Nimes
Gard
code: 102490
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.7/5 (3 stemmen)
☆☆ zwembadrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 januari .. 31 december wifi centrum 1.0 km Utrecht 1146 km hoogte 118 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 16 Ampère of meer


In het zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Provence, ligt camping La Bastide, op slechts 6 kilometer van de beroemde arena\'s van Nîmes! De camping biedt nieuwe mobil homes en schaduwrijke staanplaatsen.De camping heeft een waterpark met 2 verwarmde zwembaden (april - september), 3 glijbanen voor alle leeftijden een SpaceBowl!Geniet van Nimes en de Arena, de Tempel van Diana, het Maison Carree en de antieke poorten en torens die allemaal het belang van de stad in de oudheid weerspiegelen. U kunt deelnemen aan de Pinkster- en Oogstfeesten met een uitbundige sfeer en de typisch Camarguaise tradities en folklore! In dit unieke gebied kunt u veel sport- en wateractiviteiten beoefenen, maar ook genieten van de culturele bezoeken aan bijvoorbeeld Avignon, Arles, Uzès, de Camargue, de Cevennen en natuurlijk de beroemde Pont du Gard!

hoogseizoen vòòr 2014
7
Een prima camping voor een paar nachtjes , als trekcamping is het ideaal, wel een stuk rijden vanaf de snelweg .
Het restaurant is perfect heel goed te eten.
De camping wordt redelijk goed onderhouden , het terrein is ingedeeld in cirkels met daartussen heggen. dus sávonds veel last van muggen ( mijn ervaring) vanaf augustus komen veel fransen daar en is het sanitair vaak snel smerig, in de periode daarvoor is het redelijk goed.
wasmachine etc aanwezig, douches zijn goed.
Zwembad is aan de overkant bij de tennisclub, kun je regelen via de receptie.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van B Baas ten Haaft
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW