TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Capfun Camping El Moli

Capfun Camping El Moli
Boulevard Archimède
66200  Elne
Pyrénées-Orientales
code: 103084
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 1/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadmeer dan 250 plaatsen


Camping El Moli in Elne biedt u recente accommodaties voor uw familievakantie. Gezelligheid, activiteiten en de mooie natuur van de Languedoc Roussillon.
Gelegen op 5 km van de Middellandse zee, kunt u ook ter plaatse genieten van het zwembad met dubbele glijbanen vanaf de opening van de camping 28/04 tot de sluiting 10/09.

In Languedoc-Roussillon, een half uurtje van Spanje, 15 km van Perpignan en op 5 km van de Middellandse Zee vindt u camping El Moli in Elne. Elne is een rustig dorpje, met de kathedraal welke u kunt bezichtigen. Op gebied van patrimoniale uitstapjes is er keuze te over. Castelnou, één van de "mooiste dorpen van Frankrijk", ligt op 22 km in richting van het binnenland via Thuir waar u de “Cave de Byrrh” kunt bezoeken! De prachtige kustplaats Collioure met zijn kunstgalerijen, kleine winkels en zijn koninklijk kasteel, 15km. Op 4 km van de camping heft u een manege om paard te rijden, en alle water activiteiten waar je altijd al van gedroomd hebt kan je nu doen op 10 km afstand van de camping. Een dagje de Bergen in, canyoning, raften of iets anders, wie o wie? Ontdek de prachtige landschappen! Gelegen aan de voet van de Albères, de plek om te ontdekken!