TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Capfun Camping la Madrague

Capfun Camping la Madrague
Chemin de la Madrague
44210  Pornic
Loire-Atlantique
code: 107761
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (15 stemmen)
☆☆☆☆ zwembadwaterglijbaanoverdekt zwembadzwemmeer op 5.0 kmzee2 tot 5 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 30 maart .. 14 oktober 2-assige caravans niet toegelaten wifi bungalowtent mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 2.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 900 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In de Loire Atlantique, bovenop een klif gelegen, is Pornic een ideaal vertrekpunt om de middeleeuwse cultuur te ontdekken. Maar ook de wandelpaden langs de kust, de kreekjes, de dolmens en de oude stad in het licht van de ondergaande zon dragen bij aan een ontspannen en geestverrijkende vakantie.

Ontdek de verschillende kanten van Pornic in een onvergetelijke vakantie op de enige camping aan de rand van de oceaan: "La Madrague"!

U kunt behalve in de Atlantische oceaan natuurlijk ook in het verwarmde zwembad van "La Madrague" zwemmen.

Een kinderbad en een slangenglijbaan speciaal voor de kinderen met daarnaaast nog 2 glijbanen.

Profiteer van ons overdekte zwembad met massage waterstralen.

ROUTE
Vanaf Nantes borden Pornic volgen - op de 1e rotonde de 2e afslag nemen. - Vervolgens op de 2e rotonde de 2e afslag nemen. - Volg de borden Sainte Marie sur mer tot de afslag Pornic-Ouest / Sainte Marie sur Mer

Aangekomen in Pornic-Ouest Sainte Marie sur Mer neemt u op de rotonde de 3e afslag (D286). Ga rechtdoor bij de volgende rotonde. Bij de rotonde daarna neemt u de eerste afslag naar de D13 in de richting van La Plaine sur Mer. Ga rechtdoor bij de volgende rotonde. Ga naar links richting La Durière en ga vervolgens naar rechts op de D751 - sla rechts af de Route de la Gilardière in en ga naar links op de Chemin de le Madrague.