TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Capfun Camping Land Island

Capfun Camping Land Island
1010 Rue des Templiers
40660  Moliets-et-Maa
Landes
code: 104959
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (6 stemmen)
☆☆☆☆ Camping Qualité zwembadwaterglijbaanoverdekt zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier op 5.0 kmzee op 5.0 kmgroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen 2 juni .. 16 september uitsluitend verhuur tenten niet toegelaten internetpunt wifi receptie lodgetent mobilhome/stacaravan chalet centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1202 km prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Camping LandIsland ligt op een groot domein van 24 hectaren in de gemeente Moliets-et-Maâ en beschikt over 170 stacaravans.

De camping is gelegen in een beschermde natuurlijke omgeving in het bos van Les Landes met torenhoge dennen en de stacaravans staan op natuurlijk duingebied.
Moliets-et-Maâ is een bekende badplaats, een rustige en bijzonder aangename vakantiebestemming. Geniet van het aangename klimaat terwijl u een balletje slaat op de 27-holes golfbaan of over een van de grootste stranden van Les Landes wandelt.

Moliets is er in geslaagd om haar geschiedenis levendig te houden. U zult vast gecharmeerd zijn door de mooie kerk uit de XVIe eeuw, van het kapel van de Tempeliers, de fonteinen en de oude huizen. Moliets is een klein stadje met veel karakter.

Het zwempark heeft een waterglijbaan met een opvangbassin, een zwembad (20 m x 10 m) en een kinderbad.

ROUTE
Snelweg A10 – afslag Castets.
Volg Léon, daarna Moliets.
Richting Chappelle-de-Moa.