TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Castillon de Provence

Camping Castillon de Provence
La Grande Terre, la Baume
04120  Castellane
Alpes-de-Haute-Provence
code: 101555
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (6 stemmen)
☆☆ naturisten NL eigenaar zwembadzwemmeerrivier op 10.0 kmzee op 100.0 kmgroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 30 september internetpunt centrum 10.0 km supermarkt 9.0 km Utrecht 1200 km hoogte 1000 m prijsklasse duur 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 2 Ampère of meer


Castillon is een heerlijke camping om even helemaal uit te zijn, uit te rusten en bij te tanken. Genieten van een ontspannen vakantie waarbij veel mag en weinig moet. Er is een winkel met ’s ochtends vers brood en een redelijk assortiment. Maar ook afhaalmaaltijden en een restaurant met een heerlijk 3 gangen menu.
Natuurlijk is er niet alleen maar rust op de camping. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten, waaronder een wekelijkse picknick bij het meer, een wijnproeverij en een jeu de boules toernooi. In het hoogseizoen is er kinderanimatie in de mini club. Voor de jongeren en volwassenen is er een animator die o.a. bergwandelingen, aquagym, stretching en allerlei kano-activiteiten organiseert. De jongeren vermaken zich verder ook prima zelf in hun eigen “La Cabane”.
Voor wie de camping juist wel af wil, zijn er mogelijkheden in overvloed in de nabije omgeving. De Gorges du Verdon en de Cote d’azur mag je zeker niet missen. Ook een bezoekje aan één van de vele leuke provencaalse dorpjes is zeker de moeite waard. De meer avontuurlijk ingestelden kunnen zich ook prima uitleven in de omgeving van Castellane: raften, canyoning, parapenten, zwemmen met paarden etc.
De camping is geopend van half april tot eind september. Gedurende deze hele periode is ook de winkel geopend en is het mogelijk maaltijden af te halen. Het restaurant is geopend van eind april tot ongeveer half september. Het zwembad is verwarmd van mei tot half september.

ROUTE
Voor Castellane gaat u op rotonde bij de Grand Casino supermarkt linksaf richting St. Julien/St. André/ Col d’Allos. Dit is de D955. Na ongeveer 3,5 km ziet u het bord van de camping en gaat u linksaf richting La Baume/Blaron. Omdat twee caravans of campers elkaar moeilijk kunnen passeren mogen auto’s met caravan of vouwwagen en campers pas na 14 uur omhoog rijden en moeten ze voor 12 uur weer vanaf de camping vertrrekken. Ongeveer 900 meter na La Baume ziet u het bord van de camping. Hier gaat u rechtsaf richting de camping eb vervolgt u de weg over 1300m. De maximale sneheid op de toegangsweg is 20 km per uur.