TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Centre Naturiste René Oltra

Camping Centre Naturiste René Oltra
1, Rue Des Néréides
F-34307  Cap d'Agde
Hérault
code: 65774
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (2 stemmen)
☆☆ naturisten rivier op 4.0 kmzeegroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 maart .. 14 oktober internetpunt centrum 0.2 km Utrecht 1229 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 5 Ampère of meer


Hamonie in alle natuurlijkheid
Vakantiecentrum Oltra nodigt jullie uit om onvergetelijke momenten te beleven met familie of met vrienden onder elkaar. Huur een van onze chalets, mobil-homes of kampeerplaatsen van hoge kwaliteit om volop van jullie vakantie te genieten.
Ontdek de charme en de elegantie van ons luxe dorp ‘Le Pearl’: 8 woningen met een privé spa en uitzicht op het groen.

naseizoen vòòr 2014
Wij komen daar reeds verschillende jaren op deze camping.
Zowel in het hoogseizoen als in het voorseizoen.
Wij vinden dit een zeer goede camping aangaande plaatsen ,sanitair, en strand. Op het strand is er achteraan wel een zeer sterk erotische sfeer. Als je dit niet zind blijf je er gewoon weg, dan heb je daar geen last van, op het strand voor de camping heb je hier ook geen problemen mee.
In het uitgaanscentrum zie je wel heel veel bars seks clubs en dergelijke, maar daar moet ik niet voor naar Cap-d'agde rijden dat heb ik hier in Antwerpen en Brussel meer als genoeg.
Als je daar negatief wil over doen is dat je ze zelf gaat opzoeken.Dat is zowat mijn mening over de camping van Rene Oltra. Ik weet dat er veel mensen zullen zijn die mijn mening niet delen maar daar ga ik nu zeker niet depressief van worden.
review van Andre Verlend
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW