TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Chateau de Fonrives

Camping Chateau de Fonrives
Rives Route d'Issigeac
47210  Rives
Lot-et-Garonne
code: 59502
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ zwembadwaterglijbaanoverdekt zwembadzwemmeer op 20.0 kmrivier op 30.0 kmgroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen 11 juni .. 8 september wifi terrein mobilhome/stacaravan chalet centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Als u adept van het groene en gulzige toerisme van producten van terroir bent, zijn de partij en Garonne een ideaal dalingspunt.

tussen vrienden onthaalt men zich van stevige herbergen in markten van producenten, men reist in de tijd van lascaux aan de middeleeuwse kastelen.

u zult onder de charme van ons prachtig park van 20 hectaren met zijn kasteel van xvie, zijn meer van visserij vallen en zijn hout met trajecten van santé.en familie, van de geslaagde vakantie, doet dat zich niet dat met gelukkige kinderen die aan fiets de hele dag varen, vissen, aan ping pong met de makkers spelen of een voorstelling aan de club voorbereiden.

u geniet van een ideale spelruimte met familieactiviteiten en infrastructuren voor iedereen:
watercomplex met 3 mogelijkheden voor glijbaan, plonsbad, bedekt zwembad dat vanaf april wordt verwarmd, de zomer animatie puber/volwassenen in dag en avonden aan thema, gratis club kinderen 5 dagen per week.

noteert talrijke gratis diensten: sportterrein, mini golf, visserij, gezondheidstrajecten in het hout, ping pong, plaats van spelen voor kinderen, terrein van petanque, randonné traject van toegankelijk vanaf april.