TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Château de Galinée

Camping Château de Galinée
Rue de Galinée
F-22380  Saint-Cast-le-Guildo
Côtes-d'Armor
code: 64920
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaanzwemmeerzee op 3.0 kmgroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 7 mei .. 13 september wifi centrum 2.0 km Utrecht 857 km hoogte 60 m korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In een park vol bomen en schaduw van 14 ha tussen Cap Fréhel en Saint Malo, op 5 minuten van hele mooie stranden, zult u genieten van de charme van oude stenen, het comfort van de voorzieningen en de services van hoge kwaliteit van een 4 sterren camping.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Prachtige camping niet ver van het strand. Stukken zijn groot (zowel schaduw als zonnige plekken beschikbaar. 's nachts is de camping heerlijk rustig. Je hoort werkelijk niets. Zwembad is mooi en bedjes zijn voldoende aanwezig. Voordeel is dat de bedjes over het algemeen niet 'gereserveerd' worden - chapeau! Glijbanen valt tegen (alleen leuk voor de kleintjes). Sanitair is geweldig.
Restaurant en terras pas vanaf 16:00 uur open. Eten is goed en betaalbaar.
Een aanrader voor iedereen die de ruige noordkust van Bretagne wil verkennen.
We (twee volwassen en een zoon van 15jr.) boeken nooit en waren in eerste instantie van plan om 5 nachten op deze camping te blijven en dan verder te trekken. Uiteindelijk zijn we 15 nachten gebleven. Ons dus prima bevallen.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter Mingels
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW