TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Chateau des Marais

Camping Chateau des Marais
27, Rue de Chambord
F-41500  Muides-sur-Loire
Loir-et-Cher
code: 65153
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaanzwemmeerrivier op 0.6 kmgroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 16 mei .. 17 september wifi centrum 4.0 km Utrecht 641 km hoogte 85 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping tussen de kastelen. Ideale plek om uitstapjes te maken. De stukken zijn mooi groot en het zwembad is fantastisch. Er staan voldoende bedjes, zelfs 's middags is er nog voldoende plek.
Ik deel de mening niet dat de camping erg massaal is en/of alleen geschikt is voor kleine of grote kinderen. Het is een camping die met name geschikt is voor een kort verblijf (maximaal 1 week) om de kastelen en omgeving te verkennen.

Wij vonden het 's ochtends wel erg onrustig. Veel vertrekkende mensen en veel overlast van roekende duiven.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter Mingels
hoogseizoen vòòr 2014
7
het is een mooie camping met ruime plaatsen. Wij hadden in eerste instantie een plek aan de doorgaande weg....maar konden makkelijk verkassen.
Dit is een prima camping voor gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of 8. Voor de wat grotere is er eigenlijk helemaal niets en dus ook geen leeftijdgenoten. De omgeving is echt prachtig met mooie kastelen en natuur. Goed zwembad....maar bij volle bezetting wel erg druk.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam.v.d.Merwe
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW