TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Château La Tour

Camping Château La Tour
F-07190  Saint-Pierreville
Ardèche
code: 111518
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.1/5 (9 stemmen)
mini NL eigenaar zwembadminder dan 25 plaatsen camping permanent gesloten Utrecht 1042 km 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden


hoogseizoen vòòr 2014
5
We wilden altijd al eens op een kasteelcamping, maar deze La tour in Pierreville nooit weer! Weinig schaduw. Is 1 groot peuterspeelveld. Vooraf beloofde eigenaar 'Akki' (ramshorst oid) per mail een zee van ruimte en rustige plekken, maar aangekomen bleek er maar 1 plekje. Als je daar dan wat van zegt, blijkt die Akki een erg onbeschofte man die alleen aan zijn eigen belang denkt. Voelt zich koning in zijn eigen (overigens viezige, vochtige, stoffige) kasteeltje met plakkerige fauteuils. Gasten gingen 's avonds bij het gebouw eten en lieten hun kinderen (ongeveer 4 - 7 jaar) achter op het veld. Tot 23u dus een hoop geschreeuw (en om 7:30 begint het opnieuw). Er is een zwembadje waar kinderen gemakkelijk in kunnen vallen. De tent-blijvers leken dan 'verantwoordelijk'. Ten slotte: weg van de camping? Eerst zeker een half uur smalle bergweggetjes om op een snelweg te komen, waardoor je niet zo snel iets anders doet dan op het veld blijven. We hopen nog eens op een echte kasteelcamping!
ps De eigenaar bedreigde ons als wij onze mening, die volgens hem een leugen was, op internet zou zetten. Via de rechter zou hij het dan laten verwijderen. Creep.

ligging:5 sanitair:5 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Xavier
MIJN REVIEW