TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Chez le Pré

Camping Chez le Pré
lieu dit Chez le Pré
03220  Trézelles
Allier
code: 111566
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
camping permanent gesloten


Kamperen in de Allier op Chez le Pré
"Prima kleine camping" volgens de campinginspecteur van de ANWB. We staan vermeld in de kleine campinggids van de ANWB en in de Eceatgids.

Kleine groene camping

Het 2 ha grote glooiende erf rondom de boerderij bestaat uit grasland met verspreid staande grote oude eiken voor koelte en schaduw. We hebben op dat glooiende terrein zo'n 12 redelijk vlakke plekken waar je prachtig kunt staan: ruim, aangenaam, niet afgebakend, voor tent, caravan of camper, met een prachtig uitzicht op het dal.

Voor een zevental plaatsen hebben we een aansluiting op elektriciteit. In het toiletgebouw vindt u 2 badkamers met douche, wastafel en wc. Een babybadje is beschikbaar. Verder vindt u in er een koelvriescombinatie voor gezamenlijk gebruik, een tafel, stoelen en een rek met boeken en infomateriaal. Buiten bevindt zich onder het afdak een aanrecht en wasbak met koud en warm stromend water en afvaltonnen voor glas, papier en vuilnis. Een wasmachine en wasdroger staan eveneens ter beschikking van de kampeerders. Zij kunnen ook gebruik maken van het zwembad en terras. Binnen kan men zich bij de bar inschrijven voor ontbijt, diner en men kan dagelijks vers brood bestellen.

U kunt 'en route' Chez le Pre bezoeken, maar reserveren biedt als voordeel dat je verzekerd bent van een plek.

Tente d'hôte: B&B in een tent, voor het echte buitengevoel met de service van een B&B. We hebben een ruime tent voor 4 of 5 personen ingericht met opgemaakte bedden (matrassen op bedbodems), tafel en stoelen. U kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijt voor de tent of op het terras.

Ingerichte huurtent: Zin in kamperen, maar niet in het gedoe van een volgeladen auto en bij aankomst hard moeten werken voor de vakantie kan beginnen? Dan kunt u bij ons een compleet ing

ROUTE
Route

Via Google Maps
Klik op de volgende link voor uw route naar Chez le Pré: Google maps.

GPS: U kunt het adres "Chez le Pré Trézelles " intoetsen.

NB: ga niet naar Trézelles, maar passeer Trézelles, we wonen dichterbij Servilly (D32)

Vanaf Utrecht (via Parijs)
Utrecht - Breda - Antwerpen - Gent - Kortrijk - Lille - A1 Parijs - na vliegveld Ch de Gaulle afslag richting Lyon, A 104, N104, A6 Lyon - afslag Montargis -> Nevers - N7-> tot vlak voorbij Moulins: afslag 48 Toulon s/Allier, na het dorp linksaf ->Neuilly-le-Réal -> Jaligny; bij stoplichten Jaligny rechtsaf de D480 op en volgen tot voorbij afslag Trézelles, na Floret rechtsaf de D60 richting St. Gérand le Puy, bij kruispunt linksaf-> D32 richting Servilly en na 500 m links, let op de richtingaanwijzers (oranje bordjes met ons groene logo) naar Chez le Pré. Na plm 500 m is het huis ad linkerkant.

Vanaf Maastricht

17 juni 2019
Workshops op Chez le Pré
Voor wie naast het genieten van de rust en de ruimte iets actiefs wil doen, organiseren we diverse activiteiten. Boukje verzorgt zelf workshops Keramiek. Beeldhouwen, schilderen en Yoga worden verzorgd door gastdocenten.

Workshop "Creatief met zachte steen" de laatste 2 weken van juli (20 juli -3 augustus) door Paul de Wachter, beeldhouwer en docent uit Antwerpen.

Workshops Keramiek (boetseren en pottenbakken) van 27 april tot 15 september, door Boukje Landsman, keramiste en ervaren docente

Yoga door Janita Stenhouse, juli en augustus dagelijks van 10.00-11.30 uur, daags tevoren aanmelden
nieuws van