TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de Chanterelle

Camping de Chanterelle
F-01990  Relevant
Ain
code: 65656
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (2 stemmen)
natuur ANWB zwembadkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 april .. 30 september centrum 2.5 km Utrecht 864 km hoogte 270 m huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
9
Dit jaar in juni op de camping geweest. Het was ons derde bezoek aan de Chanterelle. De twee vorige keren waren we er in het hoogseizoen of eigenlijk meer aan het begin van het hoogseizoen.
De camping is vooral geschikt voor mensen zonder kinderen en gezinnen met jonge kinderen tot een leeftij van ongeveer 7 jaar. Er is een klein zembadje en de plaatsen zijn zeer ruim. De prijzen daarentegen zeer klein. Wij betalen voor twe personen, stroom, hond, standplaats met tent en auto slechts €10 nacht.
Wie denkt dat er in de omgeving niet gewandel en/of gefietst kan worden vergist zich. Er loopt een heel netwerk van fietsroutes door de streek en bij de VVV kun je een mapje met vele wandelroutes kopen die je door de landelijke omgeving heen loodst. Vele meertjes, veel watervogels en vooral veel rust vallen je ten deel. Bij mooi helder weer is de Mont Blanc vanaf diverse punten te zien, echt spectaculair. Winkelen doe je in de stad op een paar minutenh afstand, twee grote supermarkten en wil je er een dag er op uit dan zijn diverse andere natuurgbieden met ed auto goed bereikbaar. Zo zijn wij deze vakantie een dag wezen wandelen in de Bourgonië, Nolay. Een uurtje rijden met de auto.
Het alle eerste bezoek zijn wij hier gestrand met autopech. Met de huurauto hebben we toen een lang weekend in de Vercor verbracht. Heerlijk om dan weer terug te komen in de rust van de Chanterelle.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Lammert
voorseizoen vòòr 2014
9
Rust, rust, rust en nog eens rust.
Ongedwongen sfeer.
Fijne, gemoedelijke eigenaars.
Geen commercieel gedoe.
Winkels op 3 minuten met de auto.
Wandelend via een leuk pad langs een beekje kom
je ook in de stad in 15 minuten. (Aanrader)
Vlak bij de Intermarché.
Camping wordt uit liefhebberij gehouden.
Grote plekken onder, goed onderhouden, bomen.
Sanitair is goed en voldoende. Heet douce- en afwaswater.
Altijd plaats in overvloed.
Allemaal voor een heel zacht prijsje!

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van j v wanrooij
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW