TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de l'Ile Cherlieu

Camping de l'Ile Cherlieu
Rue de Châlons
10700  Arcis-sur-Aube
Aube
code: 65298
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.8/5 (46 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI NL eigenaar zwembad op 0.5 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 1 oktober wifi terrein centrum 0.1 km supermarkt 1.0 km Utrecht 600 km hoogte 310 m prijsklasse gemiddeld voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 16 Ampère of meer


Van harte welkom op Camping de L'Ile Cherlieu in Arcis sur Aube.

Een paar highlights:
We hebben een aparte toilet en doucheruimte voor mindervaliden.
Bij ons kunt u gratis WIFI over de gehele camping ontvangen.

Voor 2016/2017 staan een aantal renovatieplannen voor het sanitair op stapel.


Graag zien we u op onze camping.

ROUTE
De camping ligt komende vanaf Nederland (Châlons en Champagne) voordat U centrum Arcis binnen rijdt, links aan de N 77.
Vanaf de A 26 (afrit 21) naar centrum Arcis, dan rechts om de kerk richting Châlons en Champagne, over de brug van de Aube meteen rechts.
DE CAMPING STAAT DUIDELIJK AANGEGEVEN

hoogseizoen 2019
9
Prachtige rustige voortrekkers camping. Naast de camping een schitterend meertje, met strandje, waar je lekker kunt zwemmen.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Esther van der Werff
naseizoen 2017
8
Prima camping als je op doorreis bent. Je wordt door zeer vriendelijke mensen ontvangen en de sfeer op de camping is gemoedelijk. Sanitair is wat verouderd maar wel schoon.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van RobFechter
hoogseizoen 2016
8
Prima doorgangs camping. Rond 17.00 uur begint de drukte. Op zondag Arcis uitgestorven. In de week iets meer leven. Leven en laten leven. Passanten.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Pierre
hoogseizoen vòòr 2014
6
het valt mij op dat de eigenaren zelf steeds weer positief posten over de eigen camping. Een beetje flauw ook nu weer meneer Jansen want u doet dit ook op andere beoordelings sites. U kunt beter de kritiek ter harte nemen en hiermee uw dienstverlening verbeteren.

Ik vond de camping ook maar middelmatig, De sanitairgebouwen zijn oud en krap. Het is wel een beetje opgeknapt maar in de basis blijft het gewoon oud. Het is niet verbouwd maar het is overgeschilderd. En het is ook zo dat een ketting uit het plafond niet meer kan eigenlijk en het is erg "hollandse zuinigheid" om het water meteen te stoppen. En ik bedoel ook echt meteen want laat je die ketting los dan heb je meteen geen druppel water meer. Vooral onze zoon (8) had er erg veel moeite mee en moest dus ook geholpen worden met douchen en dit moet toch anders kunnen?

Toen wij er waren was er een nachtelijke roofgolf over de camping. Autoruiten waren ingeslagen, tenten opengesneden op zoek naar laptops e.d. Hier kan de eigenaar natuurlijk ook niets aan doen maar wel vervelend en u bent gewaarschuwd. Het was overigens niet de eerste keer begrepen wij. Dit was erg vervelend, ook voor de eigenaar.

Ik vind dat dit gewoon een doortrekkerscamping is maar die zijn er wel veel en dan kun je ook voor een betere prijs een overnachting maken. Het klopt dat deze camping is veel en veel te duur voor wat het te biedt.

Nu niet meer zelf positief posten hoor meneer en mevrouw, het begint namelijk wel erg op te vallen nu.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Alex Witje
hoogseizoen vòòr 2014
9
Een super Camping. We kwamen aan toen de receptie dicht was. Ideaal dat je zelf een plekje mag uitzoeken.
Bij vertrek de volgende ochtend de kosten neergelegd bij nr. 19 omdat de receptie dicht was.
Sanitair keurig. Trek douche erg leuk! Er word al genoeg water verspeeld dus een prima oplossing. Wifi niet haalbaar bij onze plek maar geen probleem om even te lopen richting de receptie.
Supermarkten en winkels in de buurt dus geen brood op de camping maakt niet uit. Zo help je de kleine onderneming in het dorp.
1 nachtje gebleven want het weer was de volgende ochtend koud en nat.
Heerlijk geslapen , mooie plekken dus we komen zeker terug.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Ingrid Jansen
hoogseizoen vòòr 2014
6
Sanitair is gewoon niet van deze tijd. Het gebouwtje is oud en inderdaad wat opgeknapt maar het blijft oud qua indeling en ruimte. Ook kun je zien dat de "renovatie" voornamelijk eigenhandig gedaan is. Het is knullig uitgevoerd, m.n. qua afwerking.

De eigenaren zijn 's morgens niet te vroeg uit de veren om bv het sanitair schoon te maken. Het is gewoon beneden de maat op dit vlak. Zeker ook aangezien er matjes bij de wc potten gelegd zijn. Dit is gewoon smerig.

Douches zijn warm maar op zijn Nederlands. Je moet aan de ketting blijven hangen om water te houden. Laat je los, direkt uit. Lastig wassen met 1 hand dus.

Brood is er niet op de camping. Bij navraag als antwoord gekregen dat men geen zin had vroeg in de weer te zijn. Dus net als met schoonmaken sanitair. Eerst een sigaret en koffie voor de eigen caravan.

De camping is handig als dootrekkerscamping maar daarvoor ook weer veel te duur. Het is de prijs absoluut niet waard en er zijn betere, vriendelijker geprijsde campings in de nabijheid.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:5 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Andre Haaglanden
hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij hebben voor een overnachting gebruikt gemaakt van deze camping. De camping ziet er niet alleen vrolijk uit met alle bloemen, de verwelkoming en service door de eigenaar is perfect.
Het toiletgebouw is netjes en schoon en je bent binnen 5 minuten in het centrum van Arcis.
Restaurants - grote winkels - een tankstation en zelfs een Aldi en
Lidl in de buurt.
Wij komen zeker terug.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Cor uit Maastricht
hoogseizoen vòòr 2014
9
Ik was 4 jaren niet meer op deze camping geweest. Welke verbeteringen ! ! ! De eigenaar gefeliciteerd.
Hij heeft hard gewerkt om alles op te knappen. Het is nu een juweeltje.

Geweldig met al die bloemen, een bijzondere entree, veel sfeer en gezellig.

Sanitair opper-opperbest en SCHOON. Een pluim waard.

In het vervolg op heen en terugweg weer onze stopplaats.

Zeker aanrader en ANWB-erkend. Dit krijg je echt niet kado en kun je niet kopen. Welverdiend.

MOOIE SFEERVOLLE VRIENDELIJKE EN RUSTIGE CAMPING !ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter van den Akker NL
hoogseizoen vòòr 2014
8
Lees wat ons betreft alleen de laatste reviews, keurige camping, behulpzame mensen. Wij komen gewoon weer. Ook voor doortrekkers naar t zuiden: ideaal!!

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van de Paauw
hoogseizoen vòòr 2014
9
De reacties van 2005 t/m 2008 zijn echt wel achterhaald en daardoor niet reëel.
Wij genieten meerdere keren per seizoen een of meer weken van deze bijzonder mooie camping met zoveel bloemen. Ze hebben niet voor niets in 2008 en 2009 de eerste prijs van het hele departement gewonnen.
Ze zijn nu ANWB-erkende camping.
Dit kun je niet kado krijgen maar verdienen !! Het sanitair is altijd onberispelijk schoon. Nergens ook maar een spoor van onverzorgde camping INTEGENDEEL !
Met plezier komen we telkens weer en worden dan hartelijk ontvangen, zoals iedere kampeerder persoonlijke aandacht krijgt, al is het maar voor een nacht. Ga zo door. Arcis is een pittoresk frans stadje waar alles op loopafstand is met op vrijdag de weekmarkt. Ook de omgeving is de moeite waard en op de receptie is genoeg informatie voorhanden. Keurig zo !
We komen graag weer !

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Cees en Annie
hoogseizoen vòòr 2014
9
Zo...........dat is nog eens een verademing! Een "echte" Franse camping maar dan op zijn Nederlands geleid door Ton, Margriet en de Fransman Jacques.

De toiletten zijn meer dan perfect. Menigeen zou op zo'n toilet in zijn eigen woning jaloers zijn.

De sfeer op de camping is uitstekend, was het eerder (en nu ook nog wel) een echte doorgangscamping; blijf nu met een gerust hart hier ook eens langer staan. Geniet van de Champagne Ardennes. Bezoek Troyes en eventueel de bekende champagnehuizen in de omgeving.

De camping ligt aan het rivier(tje) de Aube en is voor de kleintjes geheel beveiligd. De toegang tot de rivier is buiten de camping om zo'n 200 meter lopen.

Je merkt hier aan alles, dat men van plan is de camping meer aanzien te geven. Vriendelijk, oplettend en een idee van niets moet en alles mag (kan).

De plaatsen zijn soms krap 80m2, maar ook ruime plaatsen> 100m2 zijn er te vinden.

Advies: kom niet te laat aan op de camping; zoek (als het voor 4 uur is) zelf een plaats en schrijf je in na 4en!! Verken het kleine dorpje en vergeet de bakker niet op het pleintje tegenover de kerk. Smullen van de Croissant aux Amandesligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Bert
hoogseizoen vòòr 2014
8
Ik zie dat er wat negatieve reacties zijn over deze prachtige camping.. daar wil ik even op inhaken.Wij komen als gezin hier al 17 jaar, en mijn vader komt er al 31 jaar!! en wij hebben verschillende eigenaren mee gemaakt, en hebben de camping in die jaren erg zien veranderen, en het heeft zijn up/downs gehad, maar is zeker erg goed opgeknapt. goede service! en vriendelijke eigenaren. goed in onderhoud. en net sanitair!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Yvonne den Boer
voorseizoen vòòr 2014
7
Wij hebben in Mei dit jaar op deze camping 2 nachten gestaan. Het was mooi weer en we besloten nog een nachtje te blijven want we waren op doortocht.
De camping zag er goed uit. Het sanitair was heel schoon. De eigenaar deed zijn uiterste best om de gasten naar de zin te maken.
Ook deed hij al het mogelijke om zijn camping op te fleuren door er veel bloemen en planten her en der te planten.
Jaren geleden waren we ook een keer hier en toen was het wel anders. Als we hier in de buurt komen om te overnachten gaan we beslist hier naar toe

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van envee
hoogseizoen vòòr 2014
9
Met mijn gezin kom ik al vele jaren op de heen- en terugweg voor een of twee nachten met plezier op deze camping in Arcis en kan dus ook alle verbeteringen beoordelen.
Harry Frenken en Peter Kars beoordelen de camping over het seizoen 2006 en hebben dus alle verbeteringen eind 2006 en in 2007 niet gezien.

De reacties uit 2005 en 2006 zijn dus achterhaald en daardoor niet reëel.

Ik weet dat de huidige eigenaar voorheen tijdens het seizoen als toerist en later ook als vrijwilliger aan de balie al jaren op de camping was. Inderdaad ging de camping achteruit maar nu ziet de camping er weer prachtig uit en mijn waardering voor deze "upgrade" is zeker op zijn plaats. Afkraken is zo gebeurd maar hier niet terecht........
Ik zal volgend jaar weer genieten van de vele bloemen en perken op deze camping.

voor ons geldt: EEN AANRADER en ga zelf zien.
.
.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Velzen
hoogseizoen vòòr 2014
5
Ik geloof dat de Hr Peter karst gelijk heeft met zijn opmerking dat mogelijk de eigenaren zelf de positieve beoordelingen plaatsen
In de reactie komt iedere keer het zelfde naar voren,namelijk hoe geweldig de eigenaars zijn,vooral de naam van een eigenaar komt opvallend voor
= spreekt vele talen,een geweldige EHBO er,zijn draadloos internet en vooral dat hij alles zelf doet wat doet denken dat de rest wat er loopt dom is =
Verder blijf ik bij mijn vorige reactie


ligging:8 sanitair:4 sfeer:4 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Harry Frenken
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
21 december 2008
Geweldig de vooruitgang op deze camping. Van jaar tot jaar zie je de verbeteringen. Een ware bloemenpracht, een zee van bloeiende planten op de hele camping. Ze doen uitermate hun best PROFICIAT !! En het laatste nieuws: Deze camping heeft de eerste prijs van het hele departement gewonnen met hun bloemen MOOI ZO en echt verdiend. Ga zo door. We komen graag terug.


nieuws van Karel Jansen
Camping de l'Ile Cherlieu, Arcis-sur-Aube, AubeCamping de l'Ile Cherlieu, Arcis-sur-Aube, AubeCamping de l'Ile Cherlieu, Arcis-sur-Aube, AubeCamping de l'Ile Cherlieu, Arcis-sur-Aube, Aube