TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de l'Ile

Camping de l'Ile
Ile de Cosne
F-18300  Bannay
Cher
code: 111173
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI ADAC rivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 29 oktober wifi receptie mobilhome/stacaravan centrum 1.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 666 km hoogte 167 m prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Onze site is gelegen aan de rand van de Loire, in een rustige en ontspannen omgeving. De plaatsen zijn ruim en semi-schaduw. 2017: Installatie van 6 nieuwe stacaravans! De plaats is ideaal om te vissen, wandelen en fietsen langs de Loire, kanoën (base 10 meter) en de beroemde wijngaarden van de regio (Sancerre, Pouilly ...) te bezoeken. Het proeven van deze wijnen op de plek!

ROUTE
De Camping Het eiland is verbonden met Parijs met de auto op de "Weg van de boom" A77 afrit 22 en 23 in de richting van Bourges na de Loire brug, en de N7. Cosne de brug in de richting van Bourges en 1e straat links.

hoogseizoen vòòr 2014
6
We hebben verscheidene malen op deze camping gestaan. Meestal voor een weekje of zo op de heenweg of terugweg naar en van het zuiden. We gebruikten deze camping om mooie fietstochten te maken langs de Loire. We hebben er goede herinneringen aan.

ligging:6 sanitair:6 sfeer:6 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van envee
voorseizoen vòòr 2014
7
Laatste camping van onze vakantie. Komen aan en melden ons bij acceuil/bar/restaurant. Werden meteen vriendelijk in het Engels aangesproken door een oudere dame.
Op mijn vraag of het restaurant die avond open zou zijn werd zuchtend en kreunend gereageerd. Nee, dat kon ze er nu niet bijhebben. Problemen met douches! ’s Morgens vroeg kwam er geen druppel water uit! Was al enkele dagen zo! Na elke reparatie maar hopen dat het in orde zou zijn. Ze liep bij de dokter voor hoge bloeddruk!
Maar, of we iets te drinken wilden hebben? Van het huis!! Dit omdat het restaurant niet geopend was. En maar hopen dat de volgende ochtend de douches wel werkten. Niet dus….!!
Voor de rest een bijzonder aardige camping: mooie grasvelden met hier en daar hoge bomen voor de broodnodige schaduw. Hebben nog heerlijk een paar uur voor onze tent gedommeld met een koud drankje.
’s Avonds toen we na het eten over de brug terugliepen naar de camping werd mijn vrouw overvallen door een zwerm minimuggen. Ik niet want ik liep toevallig aan de andere kant. Nergens last van! Maar, helaas, op de camping stikte het letterlijk van de muggen. Snel de tent invluchten was de enige remedie.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Iersel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW