TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de l'Océan

Camping de l'Océan
24, Rue du Repos
F-33680  Lacanau
Gironde
code: 64475
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadwaterglijbaanzee op 0.6 km5 tot 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 april .. september wifi centrum 1.0 km Utrecht 1102 km hoogte 33 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 15 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
7
Camping ligt op loopafstand van het strand. Bij de camping is een grote supermarkt - ideaal. Het zwembad is aardig, echter veel te weinig ligplek. Glijbanen vallen tegen.
De camping heeft een apart gedeelte voor de jeugd en dat is ook goed te merken. Welke tent, auto of mobilehome kan de luidste muziek maken (ergelijk). Ook is de camping 's avonds en 's nachts erg rumoerig van de jeugd die terugkomt van het dorp. Hierdoor is deze camping voor ons niet geschikt en zullen ook niet meer terugkomen op deze camping. Wij, bestaande uit een echtpaar met een zoon van 14 jaar, hebben in het familiedeel gestaan op de camping met een eigen caravan. Het sanitair is overigens wel mooi en wordt constant schoongemaakt.
Het achterland - de beroemde Medocstreek is geweldig. Ieder dorpje heeft wel een wijnchateau.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:6 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van peter mingels
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW