TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de l'Ongline

Camping de l'Ongline
l'Ongline
49330  Marigné
Maine-et-Loire
code: 111204
MIJN REVIEWFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (4 stemmen)
natuur Vekabo ANWB NL eigenaar zwembadzwemmeer op 2.0 kmrivier op 5.0 kmzee op 150.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 mei .. 18 september camping permanent gesloten wifi centrum 13.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 800 km hoogte 250 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Welkom

De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze vrienden, familie en gasten bedanken voor een prachtig eerste jaar. Veel plezier met de vernieuwde site.

Mogen wij ons eerst even voorstellen: Myriam, Martijn, Lisa ( 8 jaar) en Erik (5 jaar), een gezin die een hectisch bestaan in Nederland verwisseld hebben voor het Franse platteland, maar wel met een uitdaging, n.l.: onze gasten een plezierig verblijf te bezorgen in een vriendelijke omgeving.

De camping, een kleine boerencamping, is door ons gestart ''2007''en beslaat een oppervlakte van 1.5 ha. De ene helft daarvan wordt ingenomen door 12 ruim bemeten plaatsen ( 200 - 250 m2) de andere helft door gîtes.

De kern van de camping wordt gevormd door een oude gerestaureerde boerderij ''anno 1678''. De camping ligt rustig en beschikt over een eigen zwembad & speeltuin.

Wij bieden plaats aan caravans, vouwwagens, tenten en campers.

Alle plaatsen beschikken over een elektrische aansluiting (10A).

Camping de l'ongline, 49330 Marigné, FRANCE
T(FR): 0033241763099

ROUTE
Breda, Antwerpen, Kortrijk, Lille, Amiens, Rouen, Le Mans, Nantes, Afslag Durtal "afslag 11'' le Lion d'a / Chateauneuf s/s, Champigne, Querre, Marigné, deze route is 805km maar u hoeft niet over het drukke Parijs te rijden.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Camping de l'Ongline is een prima camping. Kleinschalig met grote plaatsen. Voor degenen die prijs stellen op rust, een mooie omgeving, schoon sanitair, een hartelijke ontvangst door de campingbeheerder en/of zijn echtgenote en een uitstekende broodservice is de camping echt een aanrader. De zeer vriendelijke campingbeheerder en zijn echtgenote staan altijd voor je klaar wanneer je een advies wil, een probleem hebt etc. Wij gaan zeker weer naar deze camping wanneer we in de buurt zijn.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Gustaaf van Irsel
hoogseizoen vòòr 2014
9
Hoi Martijn,Myriam,Lisa en Erik

Zoals beloofd een berichtje over jullie geweldige camping!We hebben het nog vaak over jullie gastvrijheid,schitterende uitzicht en de luxe broodservice.
Alle mooie fietsroutes en tips over de omgeving.Op alle campings waar wij dit jaar nog hebben gestaan het was nergens zo rustig en nergens een grotere plek gehad!(maar dat kan natuurlijk ook niet met 300 vierkante meter)Y
Wij komen zeker nog een keer terug al was het alleen maar om Myriams taart teproeven:)
Echt een aanrader deze camping!
Martijn,Myriam de kinderen en natuurlijk Carla tot gauw en succes

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Miranda
hoogseizoen vòòr 2014
9
Wij hebben een week vertoeft op de camping van Martijn en Myriam. De fijne gezellige kleinschaligheid trok ons zeer. Martijn en Myriam zijn zeer betrokken bij hun gasten en de kwaliteit van het onderhoud was erg hoog. Twee keer per dag wordt het sanitair schoongehouden en dagelijks wordt het zwembad verzorgd. De wekelijkse koffie met taart avond, de wijnproeverij en de wandeling rond de camping waren een extraatje en erg leuk. En elke ochtend haalde Martijn ons brood in het dorp. Verder zeer rustige camping. Alleen niet veel schaduw op de camping, de bomen moeten nog wat verder groeien.ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Henk Eggink
hoogseizoen vòòr 2014
9
Gisteren zijn wij teruggekomen van l'ongline en wij hebben enorm genoten. Het is een rustige camping met veel mogelijkheden.
Het sanitair is prima (wordt 3 x per dag schoongemaakt). De plaatsen zijn erg ruim en het uitzicht is prachtig. Er zijn zowel schaduwplaatsen als zonplaatsen.
Er is een zwembad en een speeltuintje voor de kinderen.
Door de eigenaren werd een (uiteraard facultatieve) wandeling georganiseerd. Ook kon worden ingeschreven voor een wijnproeverij. Op zondag bakken de eigenaren taart en zorgen de campinggasten (uiteraard ook weer op vrijwillige basis) voor koffie.
Een heel ontspannen sfeer.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Derksen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
10 september 2008
De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze vrienden, familie en gasten bedanken voor een prachtig eerste jaar. Veel plezier met de vernieuwde site.nieuws van Camping en Gîte de longline
Camping de l'Ongline, Marigné, Maine-et-LoireCamping de l'Ongline, Marigné, Maine-et-LoireCamping de l'Ongline, Marigné, Maine-et-LoireCamping de l'Ongline, Marigné, Maine-et-Loire