TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de la Cesse

Camping de la Cesse
Esplanade Champs de Foire
11120  Bize-Minervois
Aude
code: 102929
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (3 stemmen)
B eigenaar zwembad op 4.0 kmzwemmeerrivierkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 7 oktober internetpunt wifi receptie mobilhome/stacaravan chalet centrum 0.3 km supermarkt 0.3 km Utrecht 1259 km hoogte 65 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood campingwinkel animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen huisdieren toegestaan stroom 5 Ampère of meer


In het hart van het authentieke dorp Bize Minervois, langs de rivier de Cesse, ligt Camping de la Cesse. In een oase van rust en groen, waar alleen het geluid van vogels en krekels hoorbaar zijn, is het echt genieten voor natuurliefhebbers.
Vlak bij de camping is een strandje waar men kan zwemmen in de rivier. In het dorpje zijn 2 bakkers, een kleine supermarkt, restaurants, enz. Faciliteiten in het dorp : zwemmen, wandelroutes, fietsroutes, vissen, jeux de boules en tennis zijn één van de vele mogelijkheden. Apotheek en medisch centrum zijn uiteraard ook aanwezig in het dorp.
Op het terrein is eenvoudig sanitair, water en elektriciteit, en een speeltuin voor kinderen aanwezig. De staanplaatsen zijn zeer ruim en naar behoefte zonnig of volledig schaduwrijk.
Laat U verrassen door dit kleine gezellige dorpje en vooral door het warme welkom van de Belgische eigenaar op deze mooie, kleine familiecamping !