TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de la Meije

Camping de la Meije
Le Village
F-05320  La Grave
Hautes-Alpes
code: 101470
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.8/5 (5 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembad2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 internetpunt wifi receptie gratis centrum 0.1 km supermarkt 0.0 km Utrecht 1072 km hoogte 1325 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Vlakbij het dorp La Grave, aan de voet van een magnifieke gletsjer, heet de "Camping de la Meije" u welkom voor een actief of een rustig verblijf. Het spectaculaire uitzicht, de rust, de bomen, planten en bloemen, staan garant voor een comfortabel en uitzonderlijk verblijf.

voorseizoen 2019
8
Prachtig gelegen camping met ruime plekken. Rustig, je hoort wel de rivier (ik vind dat heerlijk). Wel met afstand de duurste camping van mijn rondreis. Er zijn wat aparte regels zoals geen schoenen in de wasruimtes en geen eigen waslijntjes maar gemeenschappelijke droogmolens. Dit houdt het sanitair en de camping netjes.
Het looppad naar La Grave was slecht begaanbaar. Een prettig verblijf.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M van Bodegom
voorseizoen vòòr 2014
8
Heerlijke rustige camping, in een idealenatuurlijke omgeving. Geweldige bergen, heerlijk om te fietsen, wandelen....via ferrata vlakbij:) Of met de kabelbaan naar de eeuwige sneeuw! Deze camping is even weg van het "Nederlandse Bourg d'Oisans", rustig en netjes onderhouden. Aardige eigenaresse! Nieuw sanitair gebouw erbij dit jaar...wij tellen onze dagen alweer af!

Tip; even denken aan de "grote boodschappen"; die kunt u prima halen in Vizille, Grenoble of Briançon. Er is ook een grote Casino Supermarkt in Bourg d'Oisans, persoonlijk vind ik die heel druk. een bezoekje aan het kasteel in Vizille, of de vesting van Briançon, zijn een leuke combi met de booschappen!

De rafting van la Grave is ook de moeite waard:)

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van B. Ros
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW