TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping de la Trye

Camping de la Trye
34 Rue de Trye
60510  Bresles
Oise
code: 111683
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.3/5 (3 stemmen)
☆☆ NL eigenaar zwembad op 1.0 kmzwemmeer op 1.0 kmrivier op 1.0 kmzee op 175.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 januari .. 31 december wifi centrum 0.5 km supermarkt 1.0 km Utrecht 500 km hoogte 25 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen huisdieren toegestaan stroom 2 Ampère of meer


De Camping de la Trye is een eenvoudige en rustige gezinscamping in het groen, op 4 uur rijden van Eindhoven en tevens op de oost-westroute Reims - Rouen, richting Normandië dus.
Wij, Joannette en José Polo, namen de camping begin 2008 over en proberen er nu een mooie, aangename en gastvrije plek van te maken. Joannette spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits, José is Fransman maar redt zich ook heel aardig in het Nederlands. Verder spreekt hij Frans en Spaans.
Vlakbij de camping kan lekker gewandeld, gevist en gefietst worden: met name voor mountainbikes, maar ook voor Nederlandse fietsen zijn er prima weggetjes en mooie plekjes te vinden.
Ook ligt de camping niet ver van Parijs: per trein of auto ben je er zo voor een dagje lichtstad! Het stadje Bresles ligt op loopafstand: winkels en restaurants zijn er in het centrum te vinden. Voor de kinderen is er een speeltuin met grote trampoline aanwezig. Barbecueën mag en honden zijn welkom!
In de zomer organiseren we ook activeiten voor de kinderen (knutselen, spelletjes) en avonden voor iedereen. Ping-pongrackets kunnen we uitlenen en ook andere spelletjes hebben we te leen. Naast onze camping ligt de jeu de bouleclub die hun terrein ter beschikt stelt aan onze gasten en ook op de tennisbanen van de naast ons gelegen tennisclub kan tegen geringe vergoeding gespeeld worden.
U ziet het: rust, ruimte en gezelligheid in het groen staan hoog in het vaandel bij ons, graag tot ziens!
Joannette en José POLO

ROUTE
Neem vanuit Nederland de A1 vanaf Lille richting Parijs. Afslag Beauvais. Houd Beauvais aan via de N31. Zo komt u vanzelf bij de afslag Bresles, met een bord 'camping'.
In de stad Bresles staan ook bordjes. Deze zijn wel van klein formaat dus het is opletten geblazen !

Onze GPS-gegevens luiden: 02° 15’ 27’’ E – 49° 24’ 16 ‘’ N

hoogseizoen 2021
6
Camping is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Overkapt zwembadje en nieuwe waterglijbaan. Veel speeltoestellen. Sanitair is redelijk. Wifi is in de prijs inbegrepen en werkt goed. Let op. Je moet de avond voor vertrek afrekenen. De prijs is met 25 Euro voor 2 personen aan de hoge kant.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:6 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Spitsmuis
voorseizoen 2014
8
Een camping waar de eigenaars trots op mogen zijn. Spreken nederlands. En zijn graag bereid o m te helpen. We denken dan met een fijn gevoel terug aan de korte tijd die we hier waren.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van hans en fien de ruiter
voorseizoen vòòr 2014
9
Vriendelijke ontvangst, de eigenaar en zijn vrouw spreken Nederlands en willen het iedereen naar de zin maken,, niets is hun teveel.
Goed en schoon sanitair, zwembad paarden en ritjes mogelijk met de paarden. Inkoop mogelijkheden op fietsafstand evt. wandelend.
Wij hebben er genoten.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fam. Stam
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW