TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Paradis des Pins

Camping Paradis des Pins
213, Passe de Formose
F-33780  Soulac-sur-Mer
Gironde
code: 105732
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ zwembadzee op 1.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen april .. september wifi Utrecht 994 km hoogte 13 m 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Camping des pins (Soulac)
Surf, Hawaiiaanse Prauw, Stand-Up, body-board, zeilwagenrijden met de wereldkampioen Brice Petit, valschermspringen … De liefhebbers van sterke emoties zijn in hun schik in Soulac-sur-Mer. Op 3,5 km van het voetgangerscentrum van de badplaats, is de camping des Pins een goed vertrekpunt om het schiereiland van de Médoc te ontdekken, met zijn beroemde wijngaarden, zijn natuurlijke ruimten (dennenbossen, moerassen aan de oever van het estuarium van de Gironde), zijn fietspaden en zijn uitgestrekte stranden.
De camping des Pins ligt in een dichtbebost heuvelachtig gebied van 4 hectaren ongerepte natuur, op 1,5 km van het strand en heeft, al naar gelang uw wensen, 150 min of meer schaduwrijke plaatsen ter beschikking. U kunt traditioneel kamperen door uw tent mee te nemen, uw caravan of uw kampeerwagen. Als u met weinig bagage reist, kunt u een stacaravan, een tentbungalow of een « Tente Amazone » huren; deze laatste verenigt de esthetica van de tent met het comfort van een stacaravan. Een sanitair gebouw dat hernieuwbare energie gebruikt voor de productie van warm water, staat te uwer beschikking. U brengt uw dagen door tussen het zwembad, de jacuzzi, de kinder-en tienerclubs voor de jongsten, de tafelgeneugten, de wijnproef-initiaties en de muziekavonden.