TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping des Rochers des Parcs

Camping des Rochers des Parcs
La Cour
F-14570  Clécy
Calvados
code: 109664
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ rivierkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 30 september wifi supermarkt 1.0 km Utrecht 672 km 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Wij bieden 90 standplaatsen, waarvan een stuk of 20 direct aan de rivier en dit alles met respect voor de natuur. Ook bieden wij huuraccommodaties zoals caravans, tithome, stacaravans en chalets en vele comfortabele services zoals verwarmd sanitair, snack-bar, speeltoestellen en vele andere. In de buurt van de camping kunt u vele activiteiten doen zoals wandelingen, kanoën, waterfietsen etc.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Prima camping, in leuk gebied. Vriendelijke ontvangst, en leuke ruimte om te spelen voor kinderen. Met springkussen ;-) Camping ligt mooi aan de rivier, tegenover de verhuur van waterfietsen e.d. Op de camping zijn ook stacaravans te huur, maar er is meer ruimte voor 'losse' kampeerders. We hadden gereserveerd maar konden uit verschillende leuke plekken kiezen. Sanitair bestaat in twee gebouwen, nieuw en oud. Wij zaten bij het verouderde gedeelde, maar dit stoorde ons zeker niet want het werd wel allemaal goed schoon gehouden (meerdere keren per dag). Vanaf de camping is zwemmen in de rivier mogelijk, maar met kleine kinderen kom je niet in het water (te hoge rand) dat vonden we wel jammer. Dit laatste kan ook niet op andere plekken aan de rivier, helaas. Prachtige omgeving om te kanoen, wandelen, fietsen en klimmen. De (oude) spoorbrug die je zo vaak op foto's tegenkomt is op loop-/waterfiets-afstand, erg mooi!

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Oosterhout
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW