TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine Bonneblond

Camping Domaine Bonneblond
Lieu-Dit Bonneblond
03370  Saint-Désiré
Allier
code: 113468
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (3 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembadzwemmeerrivier op 10.0 kmzee op 600.0 kmgroter dan 10 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 april .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten nieuwe camping internetpunt wifi restaurant appartement vakantiehuis centrum 20.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 800 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Centraal gelegen op Domaine Bonneblond ligt onze kleinschalige camping met ruime plekken voor de kampeerder die van de natuur en rust houd. Het is een plek waar jong en oud zich kunnen verwonderen over de ongereptheid en ruimte van het Franse platteland.
Een nieuw sanitair gebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels voor de dames en twee douches, twee toiletten, een urinoir en twee wastafels voor de heren. Alle wasbakken hebben warm en koud water en de douches zijn door middel van een drukknop te bedienen.
Buiten is er de mogelijkheid om af te wassen, er zijn twee watertappunten en een stortplaats voor het chemisch toilet*
In het midden van het terrein is een trampoline, een klimtoestel voor de kinderen en een vuurplaats voor zwoele zomeravonden om een kampvuur heen, voor een goed gesprekken en gezelligheid. Ervaar de romantische zonsondergang, de schitterende sterrenhemel en geniet van de prachtige zonsopkomst in een fantastische omgeving, waar stilte nog te vinden is.