TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Domaine de Beauvoir Mini Camping

Domaine de Beauvoir Mini Camping
1 Route des Hurlots
89240  Beauvoir
Yonne
code: 111292
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.7/5 (9 stemmen)
mini ☆ ANWB ACSI NL eigenaar zwembadzwemmeer op 30.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september 2-assige caravans niet toegelaten alleen volwassenen wifi receptie gratis centrum 10.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 650 km hoogte 180 m prijsklasse gemiddeld huisdieren niet toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Kamperen op Domaine de Beauvoir.
Op onze minicamping (7000m2) hebben wij 6 kampeerplaatsen op het weiland met weids uitzicht of in ons schaduwrijk bos. Ons terrein is geschikt voor tent en middelgrote caravan / camper.
Voor jullie is in het voormalig koetshuis ( Grange ) voldoende zitgelegenheid om te recreëren, hier kunt je gebruik maken van de ruime collectie boeken, tijdschriften, spellen, table de foot (voetbalspel) en een professionele tennistafel. Of bij eventueel slecht weer kun je daar ook verblijven om daar b.v. je maaltijd te gebruiken.
Ook vindt je hier toeristische informatie over de de Yonne in de Bourgogne, wandelroutes, fietskaarten en de vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving, maar wij kunnen jullie natuurlijk ook mondeling veel meer informatie verstrekken. In het koetshuis is het sanitaire, daarvoor zijn er 1 afgesloten badkamer met 1 douche, toilet en wastafel. Daarnaast 1 aparte toilet en 1 aparte vaste wastafel.
In dit gebouw staat voor algemeen gebruik een koelkast, magnetron en centrifuge ter beschikking. In de Grange ( koetshuis) kunt je natuurlijk ook je afwas doen. Ook hebben wij op ons het terrein een zwembad van 7,5x4 meter, dus ook daar is aan gedacht. Voor de eerste boodschappen kun je naar de bakker/kruidenier in Parlyop 3.5 km of naar Toucy (10 km) waar diverse supermarkten, slagers, restaurants zijn. Op onze minicamping is van alles mogelijk, wandelen, fietsen op korte afstand een prachtige golfbaan, maar het meest belangrijke is toch wel de rust en de ruimte. Bent je wel eens gewekt door het krijsen van een valk of het hakken van een specht of bij het openen van uw tent in twee reebruine ogen te kijken.
Bij ons kan dat gebeuren, welkom op mini camping Domaine de Beauvoir.

ROUTE
Route via Parijs.
Utrecht > Breda > Antwerpen > Gent E17 > Parijs A1 aanhouden > Na de viaducten van vliegveld Ch. De Gaulle de afslag A3/A 104 Lyon/ Marne La Vallee nemen, richting Disneyland aanhouden > borden Lyon A4/A104 aanhouden > vervolgens Lyon/Troyes A5b aanhouden > Peage A5 > na ± 60 km. afslag A19/A6 nemen. Na ± 30 km. >Lyon/ Auxerre A6 > Op A6 afslag nr.18 Joigny/Toucy. Na de Peage op de rotonde gaat u eerste afslag D943 rechtsaf, na 300 meter linksaf (D3). Deze weg vervolgen ± 22 km. tot de kruising D3/D955. Kruising oversteken, rechtdoor richting Merry la Vallee/Egleny (D22). In Egleny rechtsaf richting Pourrain D4.Na 100 meter rechtsaf richting Beauvoir (D304). In Beauvoir niet linksaf slaan, maar rechtdoor L'Épinoy binnenrijden (D304). Op het eerstvolgende kruispunt links.

3 juni 2021
Camping nieuws van Domaine de Beauvoir, zachtjes aan kunnen wij na de corona Covid-19 problemen weer open. Wij hopen jullie weer te mogen ontvangen op op onze minicamping. Wij van onze kant zullen er alles aan doen om het volgens de ons bekende regels jullie te kunnen
en mogen ontvangen. Ga genieten van onze mooie omgeving waar van alles te ontdekken en te genieten valt. Wees welkom op Mini camping Domaine de Beauvoir in de prachtige Yonne in de Bourgogne-France Comte.


nieuws van cmpng111292