TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de Chalain

Camping Domaine de Chalain
39130  Doucier
Jura
code: 66564
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.3/5 (8 stemmen)
☆☆☆☆ zwembadmeer dan 250 plaatsen


hoogseizoen 2019
7
We zijn hier geweest in 2018. Leuke camping in een mooi gebied. Fietsen kan rondom het meer met een forse klim en mooie afdaling lengte ongeveer 22 kilometer. In de omgeving is weinig te doen maar des te meer op de camping. Van alle gemakken voorzien, met een top meer en zwembad voor recreatie. Wij hadden twee weken ook mooi weer en geen regen gehad.

Nadeel we stonden direct aan het meer maar een heel eind van het sanitair gebouw. Dit was voor ons de eerste keer dat we voor onze kleine meid het toilet in de caravan hebben moeten gebruiken. (na een klein ongelukje) Het sanitair wordt schoon gemaakt maar is ontoe reikend voor het aantal mensen die er gebruik van maken, vaak in de rij aansluiten????.
Ouders laten kinderen die thuis net alleen naar het toilet kunnen ook op de camping alleen gaan. Met alle gevolgen van dien. ( ik laat de details even weg vul die maar in, maar de remsporen zitten niet alleen in de pot).

Conclusie: bij meer en schonere toiletten een top camping

ligging:9 sanitair:5 sfeer:7 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Leon71
hoogseizoen 2018
8
Zomer 2018 twee weken lang op deze camping gestaan twee weken 30+ graden. geen regen gehad. Het zwembad hebben we 1x gebruik van gemaakt ook prima onderhouden. Nadeel is dat je er maar 1x per dag toegang voor hebt.

Fietsen rond het meer is ongeveer 22 kilometer met een leuke klim halverwege. Veel wandelmogelijkheden met uitkijk over de camping.

Supermarkt is in de buurt, maar wil
je echt boodschappen doen moet je ongeveer 30 minuten rijden.
Mede dankzij het weer heeft iedereen een super vakantie gehad.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Leon71
voorseizoen 2018
8
Een leuke omgeving om lekker te wandelen. Aan het meer te liggen. Mooi binnen en buitenzwembad. Ideaal voor kinderen die van het water houden. Niet veel speeltuinen die voor jonge kinderen ( lees 2 jaar) zijn
Wel leuke geitjes en pasgeboren kuikens.
In de weekenden wel erg druk met weekendtoeristen. ( fransen) maar doordeweeks was het bijna uitgestorven leek wel. Terwijl we er tot 7 juli hebben gezeten voor een week

ligging:9 sanitair:8 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Llins-85
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW