TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de l'Abeiller

Camping Domaine de l'Abeiller
1701, Route de Barjac
F-30500  Saint-Victor-de-Malcap
Gard
code: 59751
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (5 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI zwembadwaterglijbaanzwemmeer5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september wifi centrum 1.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1123 km hoogte 150 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
Heerlijke camping. Het zwembad is een van de mooiste die we zijn tegen gekomen de afgelopen jaren. en onze puberzonen mogen er met shorts in! Heerlijk, wat een vrijheid. geen achterdochtige campingbazen die staan te controleren. Weinig kritiekpunten dus, of het zou moeten zijn dat je een hekel hebt aan Nederlanders, want die waren er behoorlijk veel.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Norbert Scholl
hoogseizoen vòòr 2014
8
Begin juli 2008 hebben wij 5 dagen op deze camping gestaan. De camping is een echte luxe 4 sterrencamping. Opvallend zijn alle zwembaden met ligbedden, waar het prima toeven is. Het sanitair is erg goed verzorgd. Met name de kampeerplekken helemaal achteraan op de camping zijn goed. Hier veel jonge aanplant van bomen die veel schaduw bieden. Het oudere deel van de camping kent veel grote bomen en biedt ook veel schaduw, maar dat doet in de avond wel erg donker aan. De plaatsen zijn erg groot.
Wie ook voor zijn rust naar een camping gaat zou deze camping niet in het hoogseizoen moeten opzoeken. Vanaf de 2e week van juli wordt het er beduidend drukker. Tot die tijd is het goed te doen voor zo'n grote camping. Leuk detail is dat de camping in mei, juni en september de helft goedkoper is dan in juli en augustus.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid en Peter
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
Camping Domaine de l'Abeiller, Saint-Victor-de-Malcap, GardCamping Domaine de l'Abeiller, Saint-Victor-de-Malcap, GardCamping Domaine de l'Abeiller, Saint-Victor-de-Malcap, GardCamping Domaine de l'Abeiller, Saint-Victor-de-Malcap, Gard