TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de la Coronne

Camping Domaine de la Coronne
Route du Pegue
84600  Valreas
Vaucluse
code: 102143
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.2/5 (5 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembadkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 14 oktober wifi mobilhome/stacaravan chalet centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km hoogte 240 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque, CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Op onze camping Domaine de la Coronne vindt u alles wat u nodig heeft om een onvergetelijke vakantie te vieren. Onze kampeerplaatsen zijn schaduwrijk, ruim en duidelijk afgebakend middels bomen en heggen. Op de camping heerst een gastvrije en familiale sfeer en daarnaast kunt u genieten van een uitstekend klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Na een goed eerste seizoen als beheerders van de camping staat dit jaar in het teken van verbetering. De belangrijkste faciliteiten van de camping zoals het sanitair, de snack-bar en het terras worden onder handen genomen om meer kwaliteit en comfort te kunnen bieden.

Na deze winterse inspanningen hopen we u aankomend seizoen te mogen verwelkomen om de verbeteringen met eigen ogen te zien. Uiteraard kunt u rekenen op de vertrouwde gastvrijheid en onze dagelijkse service.

De camping is gelegen in de ‘Enclave des Papes’ in de Vaucluse en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. U kunt o.a. verblijven in één van onze mobile-homes of cottages van hoogwaardige kwaliteit (type Valréas, Grignan, Visan en Vaison-la-Romaine) en genieten van het zwembad en het petanque terrein. Natuurbeleving op zijn best !

ROUTE
Vanaf de snelweg :
Valréas ligt op ongeveer 30 minuten ten oosten van de A7. Of u nu komt vanuit het noorden of het zuiden, drie afritten zijn mogelijk, te weten ; Montélimar, Bollene of Orange. Elk van deze afritten brengt u naar Valréas.

In Valréas :
Rij richting ‘Taulignan’ ;
400m nadat u de rotonde ‘Cotes du Rhone’ heeft gehad (naast de wijncoöperatie ‘La Gaillarde’) slaat u rechtsaf naar de D552 in de richting van ‘Le Pègue’.
Als u naar rechts kijkt ziet u de camping al liggen.