TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de la Fraite

Camping Domaine de la Fraite
39130  Thoiria
Jura
code: 106441
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.5/5 (6 stemmen)
☆☆ zwembadzwemmeer op 0.4 kmrivier5 tot 10 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 mei .. 31 oktober supermarkt 7.0 km hoogte 550 m prijsklasse goedkoop restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


hoogseizoen 2015
7
Op het eerste gezicht een schitterende camping met mooie ruime staanplaatsen. Helaas is het sanitaire niet meer van deze tijd. Er komt meestal lauw of koud water uit de douche en de toilettes en douches zijn zo krap dat je er niet in kunt bewegen.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wim Strik
hoogseizoen vòòr 2014
7
Een leuke camping, twee leuke velden, gelegen naast een beek/riviertje. Het is er heerlijk wandelen in de omgeving en vanaf de camping kan je naar het meer van Vouglans wandelen. Afhankelijk van de waterstand van het meer is dit goed of slecht te bereiken. Op de camping is een vismeertje.

De toilet gebouwen zijn redelijk maar de schoonmaak ervan zou wel wat beter kunnen. Er is tussen 11:00 en 17:00 geen warm water aanwezig op de camping dus kan er niet gedoucht/afgewassen worden.
Er is een zwembad dat iets beter afgewerkt/schoongemaakt zou moeten worden (de bodem is erg ruw en kan voeten bezeren).

Bij de camping kan brood besteld worden voor de volgende dag en er is een restaurantje waar je wat kan eten en je kan er ook heerlijke frietjes halen. Je kan er ook vers gevangen forel kopen.

Je kan een bbq lenen en hout van de camping gebruiken (voor een klein bedrag per emmer). Er is ook een mogelijkheid voor het maken van een kampvuur, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Toen wij er waren (augustus) was het redelijk rustig en bezet door allerlei nationaliteiten.

ligging:8 sanitair:4 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jansen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW