TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de la Maison Germain

Camping Domaine de la Maison Germain
Route de Salles - D20 ''impasse de Char
69460  Blace
Rhône
code: 64112
MIJN REVIEWMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (6 stemmen)
bij de boer ☆☆☆ SVR zwembad op 8.0 kmzwemmeer op 8.0 kmrivier op 8.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 31 maart .. 30 oktober wifi centrum 2.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 860 km prijsklasse gemiddeld stroom 3 Ampère of meer


De eigenaren Patrick en MariePaul Bossan (engels sprekend) ontvangen u graag op hun wijngoed in de Beaujolais
De camping is rustig en kalm met een prachtig uitzicht over de heuvels van de Beaujolais en le Mont Brouilly met zijn kapel.

De zes kampeerplekken zijn schaduwrijk en allemaal voorzien van een electra aansluiting.
Het sanitair is schoon en royaal.
(3 douches met warm water, 2 toiletten - wastafels en een separate plek voor de vaat en de was)

ROUTE
Op de A6 afslag VILLEFRANCHE / NORD richting ARNAS volg daarna de D43 tot aan BLACERET Vervolgens links D20 richting SALLES ARBUISSONNAS.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Wij zijn al diverse malen op deze camping geweest en gebruik gemaakt van de aanwezige gite. De camping ligt prachtig in de heuvels van de Beaujolais en is stil. Het aanwezige sanitair is schoon en voldoende.

Patrick en MariePaul zijn een fantastische gastheer en vrouw en daarnaast ook nog wijnbouwers die graag meer info geven over hun wijngaard.

De gite is een heerlijke mogelijkheid om uitgerust naar vakantiebestemming te gaan of uitgerust naar Nederland (en het is maar een fractie duurder dan Formule1 !) Nog leuker is het om een paar dagen te blijven hangen en je te laten informeren wat je kan doen in de omgeving.

Van ons krijgen deze gastvrije mensen een dikke 10.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Ellen Rijzinga
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
Camping Domaine de la Maison Germain, Blace, RhôneCamping Domaine de la Maison Germain, Blace, RhôneCamping Domaine de la Maison Germain, Blace, RhôneCamping Domaine de la Maison Germain, Blace, Rhône