TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine de Mounoy

Camping Domaine de Mounoy
lieu dit Mounoy
32800  Ramouzens
Gers
code: 112725
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.3/5 (4 stemmen)
☆☆☆☆ NL eigenaar zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier op 10.0 kmzee op 150.0 kmgroter dan 10 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 21 juni .. 31 september autovrije camping internetpunt wifi terrein gratis appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 2.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 1200 km hoogte 160 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood huisdieren in overleg stroom 6 Ampère of meer


De camping a la ferme van
De Mounoy heeft vijf vakantiewoningen, een zwembad en vier kampeerplaatsen met goede sanitaire voorzieningen. Een extra tentje opzetten voor de kinderen? Barbecueën bij uw tent? Het kan allemaal op Domaine de Mounoy! Wij hebben een koelkastje voor u en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger.
Op de Mounoy kent iedereen elkaars naam! De sfeer is ongedwongen en gezellig, niets hoeft maar veel kan. Bijvoorbeeld samen barbecueën of een kampvuurtje maken en de ontelbare sterren aan de hemel bekijken. Frits en Kathy vinden het leuk om samen met u koffie of een glaasje te drinken. Rondom onze buitenkeuken is dan ook altijd wel wat reuring. Het autovrije terrein van twintig hectare nodigt kinderen uit lekker samen te spelen. U bent gewaarschuwd! De meeste kinderen willen niet meer weg! Zij genieten volop van het zwembad en het verzorgen van de geitjes, de pony´s Belle en Kiki en de eenden.
ROUTE
De Mounoy ligt in de Gers.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Meer dan geweldige vakantie gehad. Wij stonden met onze tent op de mini-camping. Heel veel ruimte
rondom de tent (+ bijzetter) op het grote veld, schoon sanitair met warme douches en een heerlijk
zwembad. Ze beperken het aantal tenten tot 4 á 5. Echt kleinschalig dus!
Onze jongens (13 + 9 jaar) hebben zich heel goed vermaakt: in de schuur met de tafeltennistafel,
tafelvoetbal, hout halen met Frits (de eigenaar) voor het grote kampvuur.. Perfect!

Dit jaar hadden ze voor het eerst een broodservice: 's avonds even op de lijst invullen wat je wilde
hebben en 's morgens lag vervolgens de "bestelling" voor je klaar! Scheelt je weer een ritje naar het dorp.
Omgeving van De Mounoy is nog heerlijk frans en niet "verpest" door het grote tourisme. Voor een paar
euro geweldig lunchen bij Café de France in Eauze, een Couse Landaise meemaken met de lokale bevolking,
streekproducten eten op het plein in SOS.. We kunnen nog wel even doorgaan!
Als het aan de kids ligt, gaan we volgend jaar weer! 12-08-2012

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van de wit
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
16 april 2019
"We hebben genoten van jullie hartelijke ontvangst, de fantastische kampeerplek en de fijne sfeer op Mounoy! We hebben tijdens onze tweede kampeer week overwogen om onze tent weer op te breken om terug te keren naar jullie! ;-) Als je na een week bij jullie op een andere plek terecht komt, besef je pas hoe fijn het is om het gevoel te krijgen dat je ergens "thuis bent", dat je welkom bent, dat je een kop koffie aangeboden krijgt, dat je mag schuilen in de grote schuur met je eigen eten en drinken, dat je gewoon mag binnen lopen om een was in te steken, dat je het gevoel krijgt dat je aanwezigheid op prijs gesteld wordt. Hartelijk dank voor een heerlijk fijn weekje vakantie in jullie tuin in la douce France! Jammer dat we onze tent niet gewoon bij jullie hebben laten staan die tweede week. Heel graag komen wij nog een keer terug!"


nieuws van Mounoy